asc-zvezdenorakul

АСЦЕНДЕНТ

В рождената карта Асцендентът е върхът на 1-ви дом . Това е вторият по важност фактор след позицията на слънцето. Позицията на Асцендента в зодиакалните знаци определя как човек се проявява във външната равнина. Положението на планетата на Асцендента значително засилва проявата на качествата на такава планета у човека. Като цяло положението на планетите на или в близост до Асцендента е третият най-важен фактор. Асцендентът ни казва каква маска носим публично, това е първото впечатление, което създаваме, когато се срещаме с хора. Често пъти, ако сте объркани как другите ви описват, това е така, защото те описват този аспект от вашата личност. Асцендентът присъства във вашия външен вид и личност, понякога стигайки до влиянието на физическите характеристики. Знакът става осезаемо изразен във вашия имидж, стил и поведение. Отразява се и в начина, по който действате. Някои астролози вярват, че знакът става по-слаб, след като човек достигне 30 години, тъй като увереността му в това кой е расте. Вашият възходящ знак се проявява в първите лични черти, които са присъщи на вас, в това как реагирате на околната среда.

ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКЪВ Е ВАШИЯТ АСЦЕНДЕНТ, ВИЖТЕ ТАБЛИЦИТЕ ПО-ДОЛУ

 МОЖЕТЕ ДА ИЗЧИСЛИТЕ АСЦЕНДЕНТА СИ И ТУК

АСЦЕНДЕНТ ОВЕН

1

Енергична, независима натура. Действа смело, дръзко, дори рисковано. Желае да бъде преди другите, да ръководи, да управлява. С голям ентусиазъм и замах започва всичко, но ако не постигне бързи резултати, обикновено губи търпение да продължи, да довърши започнатото. Проявява невъздържаност и своенравие. Действията често са импулсивни, недостатъчно добре обмислени. Склонен е към саморазправа и насилие. Животът е с тенденция за динамичност, борба, движение, авантюри. Възможни са инцидентни ситуации (наранявания, операции, травми, неблагоприятни случки) най-често в резултат на прибързани действия и чувства. Наклонност към активни дейности и спорт.

АСЦЕНДЕНТ ТЕЛЕЦ

2

Упорство, постоянство, издръжливост, чувство за реалност и практичност. Хората с този Асцендент излъчват спокойствие, ведрина. При добро положение на Венера те са надарени с приятна външност, чувственост, силен физически магнетизъм. Амбициозни, но не импулсивни. Обмислят продължително идеите си и когато са материално стимулирани, са изключително последователни в реализацията им. Това, което желаят най-много, е сигурността. Постигнат ли я, било в икономически или интимен план, те ревностна я отстояват. Склонни са да проявят инат, неотстъпчивост, ревност, дори избухливост, но да запазят придобитото. Трудно променят мненията, идеите си, не откликват лесно на новите неща. Асцендент Телец бележи един живот с подчертан стремеж към материалните неща - имоти, спестявания, капиталовложения, красиви предмети, добър живот.

АСЦЕНДЕНТ БЛИЗНАЦИ

3

Хората с този Асцендент изглеждат приятни, приветливи, остроумни, общителни, с богато въображение и широки интереси. Притежават умствени способности. Гъвкав, схватлив, изобретателен, търсещ ум. Дух - млад и в движение. Те са хора на идеите, със сръчни ръце и умения. Лесно се адаптират, обичат промяната, пътуванията, авантюрата. Любопитството им, многото неща, които ги интересуват, им пречат да се концентрират достатъчно върху определен проблем. Затова често са разсеяни и нервни. Донякъде им липсва последователност в действията и решителност. Този Асцендент носи промени в живота на Родения. Чести пътувания. Възможности за добро образование и интелектуални дейности.

АСЦЕНДЕНТ РАК

4

Личността е сложна, разнообразна. Силно въображение, чувствителност, предчувствие. Мисълта невинаги е достатъчно прецизна и обективна. Родените под този Асцендент много често са подвластни на чувства и спомени. Изживяват нещата емоционално, макар и това невинаги да им личи. Лесно се депресират. Склонни са да смесват мечти и реалност. Проявяват капризност, докачливост. Имат много и разнообразни идеи. Положителните емоции ги стимулират в реализациите им. Изгряващият Рак бележи Родения със силна привързаност към семейство, деца, дом, род. Готов е с изключително упорство да защитава интересите си, както и тези на близките си. Акцентът на живота е върху децата, семейството, родителите, имуществата. При определени планетни конфигурации са възможни лабилности промени в живота, най-вече в горепосочената сфера. Характеристиките на Асцендента Рак се изявяват по-силно при жените.

АСЦЕНДЕНТ ЛЪВ

5

Хората с Асцендент Лъв са уверени в себе си, решителни, спонтанни. Честни, лоялни, щедри в отношенията си с другите. Противници на всякаква дребнавост и лицемерие. Вкус към мащабното, красивото, комфорта. Обичат да показват знания и информираност по разлвични въпроси. Умеят да налагат мненията и решенията си, притежават големи творчески и организаторски способности. Големи амбиции за израстване, властване. Силно чувствителни са. Желаят да им се оказва необходимото внимание. Суетни, докачливи, горделиви. Лесно изпадат в гняв. Добре аспектиран, Асцендент Лъв показва тенденция за добър живот, добри професионални реализации, щастливи обстоятелства.

АСЦЕНДЕНТ ДЕВА

6

Реалисти, с практично чувство, усърдие и методичност в действията. Приспособяват се лесно, разсъждават задълбочено, анализират всичко, като обръщат голямо внимание на подробностите. Обичат да разговарят и да показват, че са прави. Родените с Асцендент Дева са многостранни личности. Възприемат се от околните като любезни, дипломатични, грижовни и състрадателни. И това е така, но да не забравяме, че същевременно и на първо място са твърде много заети със собствените си проблеми. Притежават таланти, но им липсва широта и мащабност на идеите и разбиранията, за да ги развият напълно. Безпокойствието, колебанието, недостатъчната смелост и решителност са основните пречки при вземане на съществени решения. Склонни са към издребняване, излишно детайлизиране. Трудов живот - скромен, разумен. Промени. Пътувания. В повечето случаи зависимо, подчинено положение - било в семейството, било в работата.

АСЦЕНДЕНТ ВЕЗНИ

7

Възприемчиви, общителни, вежливи, дипломатични. За родените с този Асцендент приятелствата, партньорствата, бракът, хората и средата в която живеят и работят, са от съществено значение. Непрекъснато са в най-различни отношения с другите, но винаги с желание за постигане на хармония, справедливост. Когато съдят, критикуват някого, обикновено го правят без гняв и озлобление. Ненавиждат самотата. При добре аспектирана Венера в хороскопа хората с този Асцендент се отличават с чувствителност, грациозност, усет към красивото, артистичност. Асцендент Везни често показва безгрижие, лесно изпадане под влиянието на други хора, промяна на идеи и решения, състояния на противоположни мисли и чувства, недостатъчна решителност. Голямата контактност и не особената последователност в действията носят промени в живота им. Чести любовни авантюри, интимни и брачни комплицирани ситуации, процеси, но нека веднага да отбележим, че доброто положение на Венера намалява остротата на тези събития и е една тенденция за благоприятни обстоятелства при решаване на съществени въпроси.

АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН

8

Хората с този Асцендент се възприемат от другите като енергични, решителни, амбициозни. Потайни, привлекателни, сексуални, интригуващи, умело прикриващи страсти и инстинкти. Силно възприемчиви, наблюдателни, с упорито желание да проучат, изследват из основи всичко, което ги интересува. Не се доверяват лесно, разчитат на себе си и показват търпение и постоянство при постигане на целите си. Макар че се стремят да контролират инстинктите и реакциите си, при определени ситуации(засегната чест, гордост, амбиции) могат да бъдат раздразнителни, злъчни, агресивни и отмъстителни. Дори саморазрушителни. Скорпион е критичен към другите, но и към себе си. Асцендент Скорпион носи сила, мощ на Родения. Голяма увереност в себе си и напоритост в живота. Критични ситуации в живота.

АСЦЕНДЕНТ СТРЕЛЕЦ

9

Родените с този Асцендент са хора оптимисти. Внимателни, почтени, отворени, либерални, откровеността им често създава впечатление за недостатъчна тактичност. Ценят приключенията, авантюрата, риска и най-много независимостта на действията си. Многостранни, с широки интереси, самоуверени, често устремени към голямото, далечното, непознатото. Способни на съществени реализации. Обичат да се радват на резултатите от усилията си, да живеят добре, почитайки реда, установените порядки, справедливостта. Поклонници са на красотата, точността. Изгряващият Стрелец често носи на Родения раздразнителност и докачливост, самоуверености желание да рискува в повече, което може да бъде в негова вреда. Асцендентът показва промени в живота, приключения, пътувания или пребивавания в чужбина. Семейни неприятности. Материално облагодетелстване от наследство или по друг начин, при добро положение на Юпитер.

АСЦЕНДЕНТ КОЗИРОГ

10

Практичен, трудолюбив, подреден, дисциплиниран, неразточителен, с чувство за дълг. Задълбочените разсъждения и анализи, умението да се владее правят Родения под този Асцендент да се възприема като сериозен, уравновесен човек. Сдържаност, тактичност, резервираност в отношенията с другите са му винаги необходими, за да може търпеливо да ги проучи, след което с присъщата си енергия и постоянство да се наложи над тях, ако има изгода от това. Скритите амбиции и упорството му помагат да преодолява всякакви трудности и в крайна сметка да постига целите си. Родените под този Асцендент считат, че намалената контактност, самотата, аскетизма, са полезни и необходими при решаването на проблеми, творческа работа, себереализация. Затова често създават впечатление на хора аскети, твърди и непреклонни в своите желания. Могат обаче понякога да се възприемат и като твърдоглавци, самотници и меланхолици. Животът при Асцендент Козирог е трудов, изпълнен с отговорности, задължения, затруднения. Постигането на поставената цел обикновено е за сметка на някаква радост от живота или неприятност. Но и в този случай за това как ще се изявят тези характеристики и тенденции, е важно положението на Сатурн.

АСЦЕНДЕНТ ВОДОЛЕЙ

11

Желание да направи силно впечатление с оригинална, необичайна мисъл, реакция или поведение. Силна нужда за самоутвърждаване: "Знам кой съм и какво мога". Откровен, общителен, състрадателен, с желание да разбира проблемите на другите и да им помогне. Роденият под този Асцендент печели много познанства и приятелства и умее да ги поддържа. Независим, нетрадиционен, с нови модерни, понякога дори странни идеи. Изобретателен, ловък, бърз в реализациите. Често изглежда самонадеян, без точна преценка за реалностите и възможностите. Асцендент Водолей носи на Родения упорство, което може да го доведе до завоюване на върхове, но и до заинатяване с цел доказване на собствената логика и правда. Способен е на бунт, скандал. Надпревара, предизвикателства в живота. Добри постижения или лоши прояви, неща, които го правят различен от другите. Пътувания. Приятелства. Кризисни моменти.

АСЦЕНДЕНТ РИБИ

12

Чувствителност, отзивчивост, съпричастност към страданията и проблемите на другите. Влияние от хора и обстоятелства. Родените под този Асцендент са малко или много мечтатели и романтици. Обичат музиката и поезията, а в някои случаи притежават музикални, литературни, художествени или други таланти. Разширеното им мислене, силната им възприемчивост често ги отвеждат до дълбоки, неизследвани области на науката, до различни философски концепции за живота и отвъдното, до мистичното. Родените с Асцендент Риби са толерантни и любезни. Не обичат конфликтите, но често се оказват в комплицирани ситуации, най-вече поради недостатъчносто си умение и практичност да се справят в подобни случаи, както и от инертност и нежелание да се намесват в хода на събитията. Обичат удоволствието, красотата. Ненавиждат грубостта, подлостта. Склонни са да си създават илюзии, затова и разочарованията им са чести. В зависимост от доминиращите елементи в хороскопа Асцендент Риби може да донесе една творческа, самоотвержена, духовна нагласа в живота, с изяви и успехи. Пътувания. Но също са възможни сериозни конфликти, преследвания. Бягство от действителността чрез алкохол, опиати, отделяне от другите, усамотяване.

21.03 - 31.0301.04 - 10.0411.04 - 20.04АСЦЕНДЕНТ
6.30 - 7.305.50 - 6.505.10 - 6.10ОВЕН
6.30 - 7.305.50 - 6.505.10 - 6.10ОВЕН
7.30 - 8.506.50 - 8.106.10 - 7.30ТЕЛЕЦ
8.50 - 10.308.10 - 9.507.30 - 9.10БЛИЗНАЦИ
10.30 - 13.009.50 - 12.209.10 - 11.40РАК
13.00 - 15.5012.20 - 15.1011.40 - 14.30ЛЪВ
15.50 - 18.3015.10 - 17.5014.30 - 17.10ДЕВА
18.30 - 21.1017.50 - 20.3017.10 - 19.50ВЕЗНИ
21.10 - 24.0020.30 - 23.2019.50 - 22.40СКОРПИОН
24.00 - 2.2023.20 - 1.4022.40 - 1.00СТРЕЛЕЦ
2.20 - 4.101.40 - 3.301.00 - 2.50КОЗИРОГ
4.10 - 5.303.30 - 4.502.50 - 4.10ВОДОЛЕЙ
21.05 - 02.0603.06 - 12.0613.06 - 21.06АСЦЕНДЕНТ
2.25 - 3.251.45 - 2.451.05 - 2.05ОВЕН
3.25 - 4.452.45 - 4.052.05 - 3.05ТЕЛЕЦ
4.45 - 6.254.05 - 5.453.05 - 5.05БЛИЗНАЦИ
6.25 - 8.555.45 - 8.155.05 - 7.35РАК
8.55 - 11.458.15 - 11.057.35 - 10.25ЛЪВ
11.45 - 14.4511.05 - 13.4510.25 - 13.05ДЕВА
14.45 - 17.0513.45 - 16.2513.05 - 15.45ВЕЗНИ
17.05 - 19.5516.25 - 19.1515.45 - 18.35СКОРПИОН
19.55 - 22.1519.15 - 21.3518.35 - 20.55СТРЕЛЕЦ
22.15 - 0.0521.35 - 26.2520.55 - 22.45КОЗИРОГ
0.05 - 1.2523.25 - 0.4522.45 - 0.05ВОДОЛЕЙ
1.25 - 2.250.45 - 1.450.05 - 1.05РИБИ
23.07 - 02.0803.08 - 12.0813.08 - 22.08АСЦЕНДЕНТ
22.20 - 23.2021.40 - 22.4021.00 - 22.00ОВЕН
23.20 - 0.4022.40 - 24.0022.00 - 23.20ТЕЛЕЦ
0.40 - 2.2024.00 - 1.4023.20 - 1.00БЛИЗНАЦИ
2.20 - 4.501.40 - 4.101.00 - 3.30РАК
4.50 - 7.404.10 - 7.003.30 - 6.20ЛЪВ
7.40 - 9.207.00 - 9.406.20 - 9.00ДЕВА
9.20 - 12.009.40 - 11.209.00 - 10.40ВЕЗНИ
12.00 - 14.5011.20 - 14.1010.40 - 13.30СКОРПИОН
14.50 - 18.1014.10 - 17.3013.30 - 16.50СТРЕЛЕЦ
18.10 - 20.0017.30 - 19.2016.50 - 18.40КОЗИРОГ
20.00 - 21.2019.20 - 20.4018.40 - 20.00ВОДОЛЕЙ
21.20 - 22.2020.40 - 21.4020.00 - 21.00РИБИ
23.09 - 02.1003.10 - 12.1013.10 - 22.10АСЦЕНДЕНТ
18.10 - 19.1017.30 - 18.3016.50 - 17.50ОВЕН
19.10 - 20.3018.30 - 19.5017.50 - 19.10ТЕЛЕЦ
20.30 - 22.1019.50 - 21.3019.10 - 20.50БЛИЗНАЦИ
22.10 - 0.4021.30 - 24.0020.50 - 23.30РАК
0.40 - 3.3024.00 - 2.5023.30 - 2.10ЛЪВ
3.30 - 6.102.50 - 5.302.10 - 4.50ДЕВА
6.10 - 8.505.30 - 8.104.50 - 7.30ВЕЗНИ
8.50 - 11.408.10 - 11.007.30 - 10.20СКОРПИОН
11.40 - 14.0011.00 - 13.2010.20 - 12.40СТРЕЛЕЦ
14.00 - 15.5013.20 - 15.1012.40 - 14.30КОЗИРОГ
15.50 - 17.1015.10 - 16.3014.30 - 15.50ВОДОЛЕЙ
17.10 - 18.1016.30 - 17.3015.50 - 16.50РИБИ
23.09 - 02.1003.10 - 12.1013.10 - 22.10АСЦЕНДЕНТ
18.10 - 19.1017.30 - 18.3016.50 - 17.50ОВЕН
19.10 - 20.3018.30 - 19.5017.50 - 19.10ТЕЛЕЦ
20.30 - 22.1019.50 - 21.3019.10 - 20.50БЛИЗНАЦИ
22.10 - 0.4021.30 - 24.0020.50 - 23.30РАК
0.40 - 3.3024.00 - 2.5023.30 - 2.10ЛЪВ
3.30 - 6.102.50 - 5.302.10 - 4.50ДЕВА
6.10 - 8.505.30 - 8.104.50 - 7.30ВЕЗНИ
8.50 - 11.408.10 - 11.007.30 - 10.20СКОРПИОН
11.40 - 14.0011.00 - 13.2010.20 - 12.40СТРЕЛЕЦ
14.00 - 15.5013.20 - 15.1012.40 - 14.30КОЗИРОГ
15.50 - 17.1015.10 - 16.3014.30 - 15.50ВОДОЛЕЙ
17.10 - 18.1016.30 - 17.3015.50 - 16.50РИБИ
22.11 - 01.1202.12 - 11.1212.12 - 21.12АСЦЕНДЕНТ
14.10 - 15.1013.30 - 14.3012.50 - 13.50ОВЕН
15.10 - 16.3014.30 - 15.5013.50 - 15.10ТЕЛЕЦ
16.30 - 18.1015.50 - 17.3015.10 - 16.50БЛИЗНАЦИ
18.10 - 20.4017.30 - 20.0016.50 - 19.20РАК
20.40 - 23.3020.00 - 22.5019.20 - 22.10ЛЪВ
23.30 - 2.1022.50 - 1.3022.10 - 0.50ДЕВА
2.10 - 4.501.30 - 4.100.50 - 3.30ВЕЗНИ
4.50 - 7.404.10 - 7.003.30 - 6.20СКОРПИОН
7.40 - 10.007.00 - 9.206.20 - 8.40СТРЕЛЕЦ
10.00 - 11.509.20 - 11.008.40 - 10.30КОЗИРОГ
11.50 - 13.1011.00 - 12.3010.30 - 11.50ВОДОЛЕЙ
13.10 - 14.1012.30 - 13.3011.50 - 12.50РИБИ
22.11 - 01.1202.12 - 11.1212.12 - 21.12АСЦЕНДЕНТ
14.10 - 15.1013.30 - 14.3012.50 - 13.50ОВЕН
15.10 - 16.3014.30 - 15.5013.50 - 15.10ТЕЛЕЦ
16.30 - 18.1015.50 - 17.3015.10 - 16.50БЛИЗНАЦИ
18.10 - 20.4017.30 - 20.0016.50 - 19.20РАК
20.40 - 23.3020.00 - 22.5019.20 - 22.10ЛЪВ
23.30 - 2.1022.50 - 1.3022.10 - 0.50ДЕВА
2.10 - 4.501.30 - 4.100.50 - 3.30ВЕЗНИ
4.50 - 7.404.10 - 7.003.30 - 6.20СКОРПИОН
7.40 - 10.007.00 - 9.206.20 - 8.40СТРЕЛЕЦ
10.00 - 11.509.20 - 11.008.40 - 10.30КОЗИРОГ
11.50 - 13.1011.00 - 12.3010.30 - 11.50ВОДОЛЕЙ
13.10 - 14.1012.30 - 13.3011.50 - 12.50РИБИ
20.01 - 29.0130.01 - 08.0209.02 - 18.02АСЦЕНДЕНТ
10.20 - 11.209.40 - 10.409.00 - 10.00ОВЕН
11.20 - 12.4010.40 - 12.0010.00- 11.20ТЕЛЕЦ
12.40 - 14.2012.00 - 13.4011.20 - 13.00БЛИЗНАЦИ
14.20 - 16.5013.40 - 16.1013.00 - 15.30РАК
16.50 - 19.4016.10 - 19.0015.30 - 18.20ЛЪВ
19.40 - 22.2019.00 - 21.4018.20 - 21.00ДЕВА
22.20 - 1.0021.40 - 0.2021.00 - 23.40ВЕЗНИ
1.00- 3.500.20 - 3.1023.40 - 2.30СКОРПИОН
3.50 - 6.103.10 - 5.302.30 - 4.50СТРЕЛЕЦ
6.10 - 8.005.30- 7.204.50 - 6.40КОЗИРОГ
8.00 - 9.207.20 - 8.406.40 - 8.00ВОДОЛЕЙ
9.20 - 10.208.40 - 9.408.00 - 9.00РИБИ
21.04 - 30.0401.05 - 10.0511.05 - 20.05АСЦЕНДЕНТ
4.25 - 5.253.45 - 4.453.05 - 4.05ОВЕН
5.25 - 6.454.45 - 6.054.05 - 5.25ТЕЛЕЦ
6.45 - 8.256.05 - 7.455.25 - 7.05БЛИЗНАЦИ
8.25 - 10.557.45 - 10.157.05 - 9.35РАК
10.55 - 13.4510.15 - 13.059.35 - 12.25ЛЪВ
13.45 - 16.2513.05 - 15.4512.25 - 15.05ДЕВА
16.25 - 19.0515.45 - 18.2515.05 - 17.45ВЕЗНИ
19.05 - 21.5518.25 - 21.1517.45 - 20.35СКОРПИОН
21.55 - 0.1521.15 - 23.3520.35 - 22.50СТРЕЛЕЦ
0.15 - 2.0523.35 - 1.2522.50 - 0.45КОЗИРОГ
2.05 - 3.251.25 - 2.450.45 - 2.05ВОДОЛЕЙ
3.25 - 4.252.45 - 3.452.05 - 3.05РИБИ
22.06 - 01.0702.07 - 11.0712.07-22.07АСЦЕНДЕНТ
0.20 - 1.2023.40 - 0.4023.00 - 24.00ОВЕН
1.20 - 2.400.40 - 2.0024.00 - 1.20ТЕЛЕЦ
2.40 - 4.202.00 - 3.401.20 - 3.00БЛИЗНАЦИ
4.20 - 6.503.40 - 6.203.00 - 5.30РАК
6.50 - 9.406.20 - 9.005.30 - 8.20ЛЪВ
9.40 - 12.209.00 - 11.408.20 - 11.00ДЕВА
12.20 - 15.0011.40 - 14.2011.00 - 13.40ВЕЗНИ
15.00 - 17.5014.20 - 17.1013.40 - 16.30СКОРПИОН
17.50 - 20.1017.10 - 19.3016.30 - 18.50СТРЕЛЕЦ
20.10 - 22..0019.30 - 21.2018.50 - 20.40КОЗИРОГ
22.00 - 23.2021.20 - 22.4020.40 - 22.00ВОДОЛЕЙ
23.20 - 0.2022.40 - 23.4022.00 - 23.00РИБИ
23.08 - 01.0902.09 - 11.0912.09 - 22.09АСЦЕНДЕНТ
20.20 - 21.2019.40 - 20.4019.00 - 20.00ОВЕН
21.20 - 22.4020.40 - 22.0020.00 - 21.20ТЕЛЕЦ
22.40 - 0.2022.00 - 23.4021.20 - 23.00БЛИЗНАЦИ
0.20 - 2.5023.40 - 2.1023.00 - 1.30РАК
2.50 - 5.402.10 - 5.001.30 - 4.20ЛЪВ
5.40 - 8.205.00 - 7.404.20 - 7.00ДЕВА
8.20 - 11.007.40 - 10.207.00 - 9.40ВЕЗНИ
11.00 - 13.5010.20 - 13.109.40 - 12.30СКОРПИОН
13.50 - 16.1013.10 - 15.3012.30 - 14.50СТРЕЛЕЦ
16.10 - 18.0015.30 - 17.2014.50 - 16.40КОЗИРОГ
18.00 - 19.2017.20 - 18.4016.40 - 18.00ВОДОЛЕЙ
19.20 - 20.2018.40 - 19.4018.00 - 19.00РИБИ
23.10 - 01.1102.11 - 11.1112.11 - 21.11АСЦЕНДЕНТ
16.10 - 17.1715.30 - 16.3014.50 - 15.50ОВЕН
17.10 - 18.3016.30 - 17.5015.50 - 17.10ТЕЛЕЦ
18.30 - 20.1017.50 - 19.3017.10 - 18.50БЛИЗНАЦИ
20.10 - 22.4019.30 - 22.0018.50 - 21.20РАК
22.40 - 1.3022.00 - 0.5021.20 - 0.10ЛЪВ
1.30 - 4.100.50 - 3.300.10 - 2.50ДЕВА
4.10 - 6.503.30 - 6.102.50 - 5.30ВЕЗНИ
6.50 - 9.406.10 - 9.005.30 - 8.00СКОРПИОН
9.40 - 12.009.00 - 11.208.00 - 10.40СТРЕЛЕЦ
12.00 - 13.5011.20 - 13.1010.40 - 12.30КОЗИРОГ
13.50 - 15.1013.10 - 14.3012.30 - 13.50ВОДОЛЕЙ
15.10 - 16.1014.30 - 15.3013.50 - 14.50РИБИ
23.10 - 01.1102.11 - 11.1112.11 - 21.11АСЦЕНДЕНТ
16.10 - 17.1715.30 - 16.3014.50 - 15.50ОВЕН
17.10 - 18.3016.30 - 17.5015.50 - 17.10ТЕЛЕЦ
18.30 - 20.1017.50 - 19.3017.10 - 18.50БЛИЗНАЦИ
20.10 - 22.4019.30 - 22.0018.50 - 21.20РАК
22.40 - 1.3022.00 - 0.5021.20 - 0.10ЛЪВ
1.30 - 4.100.50 - 3.300.10 - 2.50ДЕВА
4.10 - 6.503.30 - 6.102.50 - 5.30ВЕЗНИ
6.50 - 9.406.10 - 9.005.30 - 8.00СКОРПИОН
9.40 - 12.009.00 - 11.208.00 - 10.40СТРЕЛЕЦ
12.00 - 13.5011.20 - 13.1010.40 - 12.30КОЗИРОГ
13.50 - 15.1013.10 - 14.3012.30 - 13.50ВОДОЛЕЙ
15.10 - 16.1014.30 - 15.3013.50 - 14.50РИБИ
22.12 - 30.1231.12 - 09.0110.01 - 19.01АСЦЕНДЕНТ
12.15 - 13.1511.35 - 12.3510.55 - 11.55ОВЕН
13.15 - 14.3512.35 - 13.5511.55 - 13.15ТЕЛЕЦ
14.35 -- 16.1513.55 - 15.3513.15 - 14.55БЛИЗНАЦИ
16.15 - 18.4515.35 - 18.0514.55 - 17.25РАК
18.45 - 21.3518.05 - 20.5517.25 - 20.15ЛЪВ
21.35 - 0.1520.55 - 23.3520.15 - 22.55ДЕВА
0.15 - 2.5523.35 - 2.1522.55 - 1.35ВЕЗНИ
2.55 - 5.452.15 - 5.051.35 - 4.25СКОРПИОН
5.45 - 8.055.05 - 7.254.25 - 6.45СТРЕЛЕЦ
8.05 - 9.557.25 - 9.156.45 - 8.35КОЗИРОГ
9.55 - 11.159.15 - 10.358.35 - 9.55ВОДОЛЕЙ
11.15 - 12.1510.35 - 11.359.55 - 10.55РИБИ
22.12 - 30.1231.12 - 09.0110.01 - 19.01АСЦЕНДЕНТ
12.15 - 13.1511.35 - 12.3510.55 - 11.55ОВЕН
13.15 - 14.3512.35 - 13.5511.55 - 13.15ТЕЛЕЦ
14.35 -- 16.1513.55 - 15.3513.15 - 14.55БЛИЗНАЦИ
16.15 - 18.4515.35 - 18.0514.55 - 17.25РАК
18.45 - 21.3518.05 - 20.5517.25 - 20.15ЛЪВ
21.35 - 0.1520.55 - 23.3520.15 - 22.55ДЕВА
0.15 - 2.5523.35 - 2.1522.55 - 1.35ВЕЗНИ
2.55 - 5.452.15 - 5.051.35 - 4.25СКОРПИОН
5.45 - 8.055.05 - 7.254.25 - 6.45СТРЕЛЕЦ
8.05 - 9.557.25 - 9.156.45 - 8.35КОЗИРОГ
9.55 - 11.159.15 - 10.358.35 - 9.55ВОДОЛЕЙ
11.15 - 12.1510.35 - 11.359.55 - 10.55РИБИ
20.02 - 28.0201.03 - 10.0311.03 - 20.03АСЦЕНДЕНТ
8.30 - 9.307.50 - 8.507.10 - 8.10ОВЕН
9.30 - 10.508.50 - 10.108.10 - 9.30ТЕЛЕЦ
10.50 - 12.3010.10 - 11.509.30 - 11.10БЛИЗНАЦИ
12.30 - 15.0011.50 - 14.2011.10 - 13.40РАК
15.00 - 17.5014.20 - 17.1013.40 - 16.30ЛЪВ
17.50 - 20.3017.10 - 19.5016.30 - 19.10ДЕВА
20.30 - 23.1019.50 - 22.3019.10 - 21.50ВЕЗНИ
23.10 - 2.0022.30 - 1.2021.50 - 0.40СКОРПИОН
2.00 - 4.201.20 - 3.400.40 - 3.00СТРЕЛЕЦ
4.20 - 6.103.40 - 5.303.00 - 4.50КОЗИРОГ
6.10 - 7.305.30 - 6.504.50 - 6.10ВОДОЛЕЙ
7.30 - 8.306.50 - 7.506.10 - 7.10РИБИ