ЗАЧАТИЕ НА ДЕТЕ СПОРЕД ЛУННИЯ КАЛЕНДАР

newborn-5017564_640

От началото на човешката история Луната привлича хората със своята мистерия и очарова с красота, наслаждавайки със своята сила над целия живот на Земята. В почти всички култури и религии, както древни, така и съвременни, Луната се почита, призовава се с молби и дарове. Хората отдавна са забелязали връзката между събитията, здравето, посевите, поведението на животните и светещия диск на луната в небето. Съвременната наука вече знае много за влиянието на Луната върху нашата планета и всички живи същества. Така че учените са установили влиянието на Луната върху нивото на водата във водоемите, флората, емоционалното състояние на хората, биоритмите в живота, менструалните цикли при жените и вероятността за зачеване на дете. По-конкретно, научните изследвания от 60-те години на миналия век установяват, че способността на жената да забременее се увеличава, когато разстоянието между Слънцето и Луната стане същото като към момента на нейното раждане. И наличността на информация за зодиакалния знак, в който е Луната в тези дни, можете да предскажете пола на детето. Точността на този метод е приблизително 85-90%. Това се дължи на факта, че зачеването не се случва непременно в момента на интимност. В зависимост от естествените цикли, оплождането може да се случи в рамките на три дни след близостта. През това време Луната вече може да премине в друг знак, който ще повлияе на пола на роденото дете. Наблюденията обаче показват, че по време на зачеването на момичетата Луната трябва да е в Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог или Риби. А момчетата се зачеват, когато луната е в знаците Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей. За да разберете лунния си хороскоп по дата на раждане. Лунният ден, в който е заченато детето, е не по-малко важен от деня на раждането му. Положението на луната и деня на лунния цикъл по време на зачеването определя бъдещия характер на зараждащия се човек, неговата съдба, наклонности и предразположения. Разполагайки с информация за това кой ден според лунния календар е заченат вашият приятел или вие самият, можете да разберете много интересна и полезна информация. Освен това, използвайки лунния календар , можете да планирате зачеването на дете в определен ден, за да дарите детето с определени черти и способности. Няма категорични предписания за това, но има лунни дни, в които е по-добре да се въздържате от зачеване на дете, тъй като те носят трудна съдба или отрицателен характер. Такива дни са малко, но трябва да знаете за тях.

woman-5880669_640

1-ви лунен ден на зачеването
Човек, чийто живот е роден на 1-ви лунен ден, се ражда и ще живее под закрилата на своя Ангел Пазител. Животът на този човек ще бъде богат на всякакви събития, интересни, неочаквани, понякога не особено приятни, както всички останали, но човекът смело и лесно ще върви през живота, преодолявайки препятствия и се наслаждавайки на приятни моменти. Луната ще дари такъв човек със сила на ума и волята. Волевият характер и вътрешната сила ще движат родения в този ден напред, помагайки да се преодолеят и разрешат безопасно всякакви житейски ситуации. Хората, чието зачеване се е случило на този ден, могат да станат отлични духовници или духовни наставници. По този повод сред хората има знак: ако жената иска да зачене дете в 1-вия ден на луната, тя трябва да се въздържа предния ден и да прочете молитва преди интимност. Абсолютно неприемливо е да пиете алкохол в такъв ден и да участвате в забавления. Хората, заченати на 1-ви лунен ден, са най-често столетници.

2-ри лунен ден на зачеването
Човек, който е заченат на 2-ри лунен ден, ще се роди любимец на късмета. Луната ще му даде много таланти и множество възможности и области за тяхното осъществяване. Изключително вероятно е човек, роден на 2-рия ден от лунния цикъл, да се радва на успех в обществото. Той ще бъде особено успешен във финансовия сектор. Любовните връзки и приятелства също ще работят добре, като възнаграждават човек със здрави връзки и семейство. Но за хората, родени в този ден от лунния цикъл, е важно да не са арогантни. Трябва да се помни, че има хора много по-умни, по-силни и по-могъщни, с които си струва да се изграждат партньорства, понякога дори да се приема помощ и подкрепа от тях и в никакъв случай не бива да се пренебрегват.

3-ти лунен ден на зачеването
Човек, който е заченат на 3-ия ден от лунния цикъл, ще бъде надарен от Луната с най-важното качество в живота си - волеви характер. При правилна самореализация човек ще иска и ще може да промени всичко около себе си. Вътрешната сила, гордост, амбиция, активност и придържане към принципите винаги ще тласкат такъв човек напред. В детството и юношеството със сигурност едно дете, което е получило живот на този ден, ще се роди като неспокоен инат и побойник, но след като се е научило с времето на самодисциплина, поставяйки приоритети в живота си и решавайки целта си, ще се превърне в силен, властен и решителен човек. На този ден се раждат генерали и военни лидери, определени от Луната като талантливи стратези. Важно е да помогнете на детето да се справи със своята дейност и да я насочи в правилната посока.

4-ти лунен ден на зачеването
4-ти лунен ден е един от най-трудните и мистични дни. Има поверие, че с дете, родено на този ден, един от предците се завръща в семейството. Разбира се, това е недоказуемо, така че трябва да изберете сами дали вярвате или не. Във всеки случай децата, родени от зачеването на 4-ти лунен ден, ще бъдат обичани от всички както в семейството, така и извън него. Вероятно хората, които са наричани „душата на компанията“ са били заченати точно в тази фаза на Луната. Последното ги дарява със специална привлекателност за обществото, освен това абсолютно не се нуждаят от хитрост и интриги за това. Те са мили, сладки, справедливи, обичат нежността и привързаността. Тъй като са любимците на публиката, заченати на 4-тия ден от лунния календар, те абсолютно не са склонни да манипулират други хора за собствени цели. Напротив, хората на 4-ия ден на луната имат спокоен, уравновесен характер и като правило водят не твърде активен начин на живот. В този момент родителството е важно - ако не насочите детето по правилния път, тогава рискувате да отгледате един сладък, мил човек, но напълно нереализиран в живота.

5-ти лунен ден на зачеването
Животът на човек, който е заченат на 5-ия ден от лунния календар, ще бъде абсолютно непредсказуем. На практика няма да има нищо стабилно и утвърдено, животът му ще бъде в непрекъснато движение и промяна. Всичко, което човек постига в този живот, ще бъде плод на собствените му усилия и труд, съдбата няма да му подготви никакви подаръци. Но това не означава, че няма да има награда. В случай, че човек, роден на този ден, започне да проявява усърдие, за да постигне целите си и да живее в съответствие с концепциите за чест и благоприличие, тогава наградата за неговия труд няма да закъснее. Но същото важи и за обратната ситуация: ако човек мисли, че в този живот може да направи всичко и за него няма да има нищо, небесното наказание ще го обземе веднага щом получи награда. По този начин, родените на този ден трябва да научат златното правило на живота си: „каквото посееш, това и пожънеш“, тъй като това най-точно отразява ситуацията в живота им. Такава съдба ще се превърне в отлично училище за човек, израствайки от него силна и силно духовна личност. Децата, заченати на 5-ия ден на Луната, трябва да бъдат възпитавани в понятията за морал и чест, както и да им показват причинно-следствената връзка на действията и техните резултати, за да улеснят максимално пътя си през живота.

6-ти лунен ден на зачеването
Дете, получило живот на 6-ия ден от лунния календар, ще бъде голям мечтател. Но Луната ще му даде активен характер. Вдъхновен от мечтите си, този човек ще може да промени съдбите и живота на много хора, включително и неговия собствен. От родените на този ден се получават успешни политици и общественици, ако работата им е насочена не към постигане на собствените им егоистични цели, а в полза на всички около тях. Това правило важи за всяка сфера на дейност, където и да иска такъв човек: успехът ще дойде при него само ако разбере, че работи по наистина полезен и полезен проект, който помага на други хора. Това може да бъде всичко: всякакво социално подпомагане, консултиране, разработване на проект за преустройство на къща, лечение и др. За човек, заченат на 6-ия ден от лунния цикъл, работата, която изисква монотонни ежедневни функции, ще бъде просто скучна и безинтересна. В допълнение към самата функция, такъв човек се нуждае от ясно дефинирана цел, където се движи. След като разбере това и намери поле за дейност, което ще му позволи да го осъзнае, той ще може да направи шеметна кариера и да постигне вътрешна хармония и самодоволство. Също така такива хора се интересуват много от въпроса за смисъла на собствения си живот. Намирането на себе си, като правило, отнема много време. Но намирането на вашия отговор е много важно. За заченатите на 6-ия ден на Луната това е задължително изискване за живота, което единствено може да им осигури щастие. Освен това Луната дарява хората, родени на шестия ден, с независимост и свободолюбие. Те не търпят никакви ограничения и винаги се стремят да подчертаят свободата си. Именно тези хора най-често стават хронични пътешественици. Постоянните промени, новите емоции, хората и местата им дават най-пълното усещане за свобода и истински живот. Дори ако съдбата се развие по такъв начин, че човек няма да може да пътува по света, той пак ще променя постоянно всичко около себе си, от собствения си гардероб и мебели до обкръжението си.

7-ми лунен ден на зачеването
Човек, който е заченат на 7-ия ден на луната, ще живее авантюристичен живот, който ще му донесе истинска радост и удоволствие. Такива хора са по-склонни да имат най-нелепите и романтични приключения, за които другите гледат само филми. Тези хора са много емоционални и впечатлителни. Те имат негативно отношение към лъжата под каквато и да е форма, не прибягват до нея сами, не таят илюзии и не ги одобряват в други хора. В моментите, в които животът въпреки това ги изправя пред измамници, всяка фалшива дума се доближава до сърцата им и носи страдание. И не само духовно, но и физически. Тези хора са много чувствителни към света около тях; те не могат спокойно да наблюдават несправедливостта, възприемайки я като свой собствен бизнес. Такива качества позволяват на заченатите в 7-ми лунен ден да станат отлични юристи, лекари, възпитатели, борци за справедливост и общественици. Има и чудесна възможност за внедряване в научни дейности и образование. Това желание за справедливост изисква огромно количество енергия, която тези хора притежават, те са необичайно жизнени и активни. Хората от този ден на Луната обикновено са привлечени да пътуват, където трябва да бъдат особено внимателни, тъй като пътищата са изпълнени с много изненади, не винаги приятни. Луната ще дари тези хора със силно и добро здраве, но малко от тях са дълголетни. Родителите, които решат да заченат дете на 7-ия ден от луната, се съветват да изберат спокойно, тихо и удобно място без външни стимули.

8-ми лунен ден на зачеването
Дете, родено на 8-ми лунен ден, ще има завладяващ живот, наситен със събития. Това няма да е лесно, но заченатите хора на този лунен ден не се отличават със слабост. Те са силни, упорити и принципни хора, които са в състояние твърдо да вървят към целта си, независимо от всичко. Личният свят на такива хора ще бъде наситен с постоянни промени от „всичко“ в „нищо“: ако се чувстват зле, тогава ще бъде наистина лошо, до дълбините на душата им и в тежка депресия. Ако се чувстват добре, ще бъдат щастливи докрай, с всяка частица от своето тяло. Такива хора са закалени в несгоди и се развиват в щастие. Луната дава на хората на 8-ия ден от луната голяма сила на волята. И за да преодолеят всички перипетии в живота, те трябва само да помнят, че ако тестът бъде изпратен на тяхната партида, те могат да го направят. В детството тези деца често са жертви на комплекси за собствения си външен вид. Важно е да вдъхновите детето, че дори да няма първоначално възхитителни външни данни, то може да се „направи сам“. Това в крайна сметка ще му даде още повече увереност и ще му позволи да бъде по-ефективен и по-успешен в социалните контакти. Хората, заченати на 8-ия ден от лунния календар, винаги са привлечени от пътувания и нови места. Много е вероятно такива хора да се стремят да задоволят изцяло това желание, като не се задоволяват с нови градове и държави при кратки посещения, а решават да останат там. Може да е кратък период, след който те ще се върнат в родните си земи, или може да бъде постоянен ход, но родината им ще бъде обичана за тях и следователно ще я посетят.

9-ти лунен ден на зачеването
Деветият ден от лунния календар е много нежелан за зачеване на дете, тъй като това е денят на тъмните магически сили. Хората, заченати в такъв ден, често стават магьосници или много потайни самотници, които живеят сами. За хората, заченати на този ден, е задължително да обърнат внимание на духовната страна на живота и по всякакъв възможен начин да поддържат връзката си с него. Хората на 9-ия ден от лунния цикъл се просветляват през целия си живот и прочистват кармата си от всякакви житейски изпитания. На родителите се препоръчва да обърнат внимание на възпитанието на здрава религиозност у детето, разбиране на законите на живота. Човек не трябва да се занимава с окултни науки, магия, гадаене.

10-ти лунен ден на зачеването
Човек, който е заченат на 10-ия ден на Луната, е белязан от много силна връзка с целия си вид. Осигурена му е подкрепата на неговите роднини, както и на тези, които вече са починали. Връзката с родителите им е много силна и за цял живот. Родителите на такъв човек трябва да поискат от предците си щастлива съдба за детето си. На хората на 10-ти лунен ден им е писано да пътуват много. Най-вероятно това ще бъдат пътувания, свързани с работа или бизнес. Нежелателно е да напускат и да живеят завинаги в чужбина, тъй като такъв човек няма да намери щастие там. Родната му земя неизменно ще го дърпа назад, защото той има много силна връзка с дома си.

11-ти лунен ден на зачеването
Човек, който е заченат на 11-ия ден на Луната, ще бъде надарен с огромна умствена сила. Това са хора с наистина кралско достойнство и благородна гордост. За тях е важно да следят своите действия и мисли, като се уверят, че такива добри качества не се развиват в самочувствие и гордост и не засенчват реалния свят с измислена изкривена картина на собственото им величие. Децата, родени на този ден, ще бъдат много активни и неспокойни. Дори момичетата ще бъдат привлечени от по-активни и агресивни игри, в духа на "война" и коли, отколкото кукли и типични момичешки игри. Момчетата ще имат добра физическа сила. Сред такива хора често има успешни професионални спортисти, ако няма здравословни проблеми. Тези хора са много издръжливи и могат лесно да се справят с почти всеки физически труд. Но това изобщо не означава, че хората на 11-ия ден на Луната трябва да се занимават с тежка физическа работа. Освен отлични физически данни, луната им дава отлична интелигентност и много таланти. Духовната сила на такива хора също е невероятна, те могат лесно да влияят на хората около тях, контролирайки ги и постигайки целите си. Хората, които са получили живот на този ден, са склонни да обмислят всичко до най-малките подробности, но те се радват периодично да действат изключително чрез силни методи. Те не са фенове на манипулациите и предпочитат да действат открито, постигайки личните си цели. Те не са склонни да работят за някой друг. Тези хора могат да се реализират като отлични бойци. Те също са много привлечени от пътувания.

12-ти лунен ден на зачеването
Хората, заченати на 12-ия ден от лунния календар, са надарени от природата с много силна интуиция. Това качество е основният им коз във всички аспекти на живота: в любовта, в бизнеса и саморазвитието. Много хора, родени на този ден, са надарени със способностите на лечител. Често те стават последователи на своя дар и са обучени по медицина или алтернативни методи на лечение. Представителите на този лунен ден са много чувствителни към страданията на други хора. Те са съпричастни, емоционални и мили хора. В личния си живот обаче те няма да намерят щастието веднага, а чрез доста дълги търсения и тестове. В брачния живот за тези хора духовната връзка е на първо място, следователно те ще бъдат верни съпрузи. Физическото удоволствие и ежедневието са от много по-малко значение за тях. Като цяло много неприятни събития се случват в живота на хората, родени на този ден, и те често се чувстват нещастни и страдат, но следвайки верния път, на високо ниво на развитие, те намират в себе си всичко необходимо за решаване на всички възникващи проблеми. В резултат на живота си тези хора често достигат до духовно просветление. Важно е родителите да не плачат в деня на зачеването и тогава детето на 12-ия лунен ден ще бъде щастливо.

13-ти лунен ден на зачеването
Човек, който е заченат на 13-ия ден на Луната, ще трябва да живее живот, пълен с изненади. Ще бъде невъзможно да се предскаже накъде съдбата ще го отведе по-нататък. Съдбата често ще му предоставя добри възможности да участва в най-необичайните житейски ситуации. За щастие късметът ще придружава децата на 13-ия ден на Луната през целия им живот. Много е важно за такива хора да обръщат внимание на причините за всякакви важни събития и да анализират последвалото. Причинно-следствените връзки играят важна роля в живота на такива хора: причината е следствие, грешката е наказание, доброто дело е награда. С течение на времето хората, заченати на 13-ия ден на Луната, ще се научат да различават къде съдбата играе с тях и къде берат само плодовете от онова, което са засели по-рано. След като се научат да разпознават това, те ще използват получените знания, за да се избегнат неблагоприятни ефекти. Това ще им позволи да получат контрол и власт над собствения си живот. Ако хората на 13-ия лунен ден не искат да работят върху анализа на живота си и да вървят по течението, съдбата ще бъде много променлива за тях. Луната обаче дарява всичките си деца от 13-ия ден с превъзходна интелигентност. А придобитата мъдрост и изобретателност ще бъдат много полезни качества.

14-ти лунен ден на зачеването
Човек, който е заченат на 14-ия ден на Луната, ще има силна връзка и подкрепа от своите предци. Тези хора могат да се окажат талантливи магьосници или спиритисти, тъй като лесно могат да установят контакти с другия свят. Те също имат много добра интуиция, особено когато става въпрос за предвиждане на всякакви критични ситуации. Подкрепата на клана ще остане при такива хора при всякакви житейски обстоятелства и ще им помогне да се справят с неволите, когато това се случи в живота им. Хората на 14-ия ден на Луната са много уважавани и винаги трябва да се опитват да действат според съвестта си. В противен случай те самите ще се измъчват от притеснения за това, което са направили. Такива хора са много податливи на несправедливост, несъвършенство на света, подлост и други негативни моменти от живота и това може да ги направи депресирани и мрачни, меланхолични и уморени. Във всеки случай връзката с предците ще подкрепя такива хора през целия им живот дори в такива ситуации, помагайки им да се справят с тях и да достигнат здравословно психическо благосъстояние. За родителите съвет: да не гадаят на този ден, за да бъде детето щастливо в живота.

15-ти лунен ден на зачеването
Хората, заченати на 15-ия ден на Луната, често са изключително емоционални. Винаги в живота им ще имат луда любов, ожесточена омраза, безнадеждна депресия и необуздано забавление. Апатията и спокойствието не са за тях. Такива хора възприемат всичко, което им се случва в живота, чрез своите чувства и емоции, усещат живота си по най-светлия начин. Поради това те са склонни да преживяват несправедливостта и злото много болезнено. Изправени пред последното, такива хора могат да влязат в открит бой с противник, възстановявайки справедливостта. Хората на 15-ия ден на Луната срещат доста трудни ситуации по своя жизнен път, но Небето ги подкрепя през целия им живот, превръщайки ги в силни и волеви хора. Вероятна е и по-голяма материална подкрепа от влиятелни хора. Ходейки по тръните на собствения си живот, хората, заченати на 15-ия ден на Луната, често стават духовни водачи или борци за справедливост. Предвид естеството си те са сериозни противници - смели и силни. Въпреки това, когато се развиват по лош път, заченатите на този ден могат да станат подли и склонни към интриги. Ето защо е важно родителите да възпитават дете, родено на този ден, в справедливост и искреност, честност и достойнство. За този ден има знак: за да може детето да има добър характер, в деня на зачеването не бива да се лъже и заблуждава никой, дори за дреболии.

16-ти лунен ден на зачеването
Хората, получили живот на 16-ия ден на луната, са мили и нежни в общуването. Не се стремят към шумен социален живот, те често се превръщат в „тихи хора“. Те обичат да са сред природата, обожават растенията и животните. Въпреки пристрастяванията и начина си на живот, тези хора са лишени от плахост, както мнозина може да помислят погрешно. Задните роли в обществото не са за тях. Напротив, околните се стремят към тях, усещайки тяхната надеждност и спокойствие, за подкрепа и помощ в трудни житейски ситуации. Притежавайки естествена доброта, те са способни повече от всекиго да утешат, успокоят и помогнат в кризисни ситуации. Често хората, заченати на 16-ия ден на Луната, са надарени със способността да лекуват хората. В живота такива хора са спокойни и винаги се стремят към хармония, баланс, постигайки високо ниво на морал и етика. Въпреки желанието на тези хора за спокойствие, те ще пътуват много, ще имат постоянни промени в живота. Монотонността, рутината и скуката никога не се случват в живота им. Знакът казва, че за да бъде заченатият на 16-ти лунен ден щастлив и съдбата да бъде благосклонна, родителите трябва да бъдат внимателни какво говорят в деня на зачеването и в никакъв случай да не псуват с никого.

17-ти лунен ден на зачеването
Зачеването на 17-ия ден на луната ще дари хората с весело и радостно разположение. В съответствие с древните вярвания, родителите трябва да се забавляват и да се радват на този ден, така че нероденото им дете да възприеме настроението им и да бъде щастливо в живота. Такъв ритуал прави характера на човека още по-спокоен, свободен, лек и оптимистичен. Хората, заченати на този ден, вървят през живота с лесна походка, за тях няма истински проблеми, за тях всичко се решава лесно, те винаги имат сили да се борят. Практически никакви събития не могат да накарат тези хора да се чувстват обременени от мисли за нещо и да се отдадат на униние. Хората на 17-ия ден на луната винаги имат късмет, късметът ги следва по петите. Знаците също предупреждават, че родителите трябва да бъдат внимателни в забавленията си в деня на зачеването, защото забавлението, което е надхвърлило определена рамка може да направи детето склонно към измама и злоупотреба с алкохол. Затова родителите не трябва да консумират дори капка алкохол на този ден и да лъжат дори за дребни неща.

18-ти лунен ден на зачеването
Хората, родени на 18-ия ден на луната, израстват почтени и скромни. Те често постигат финансово благополучие в живота благодарение на искреността си в отношенията с хората и старанието в работата. Парите идват при тези хора само ако работят сами, надявайки се, че шансът за късмет не е тяхната възможност, тъй като това няма да им донесе абсолютно нищо. Тези хора имат огромен запас от енергия и, имайки висока добра цел, могат да постигнат зашеметяващи резултати, особено ако целта им е в полза на обществото. Хората на 18-ия ден на Луната в живота си със сигурност ще се придържат към истинска стратегия на поведение, честно казано в лицето на понякога шокиращата истина. Естественият чар ще им помогне да компенсират това качество, което е толкова силно, че хората не могат да бъдат ядосани или обидени от тях. Лишени от егоизъм, тези хора разумно оценяват собствените си възможности и недостатъци и не се колебаят да насочват хората към техните недостатъци и несъвършенства. Това е много ценно качество и тяхното мнение трябва да бъде изслушано, тъй като почти винаги е вярно. Хората, родени в този ден от лунния календар, са способни на силна истинска любов и определено ще бъдат обичани, както и в живота си. Важно е родителите да възприемат отговорен подход към отглеждането на такова дете по въпросите на самочувствието. То трябва да бъде адекватно, а не подценявано, което може да му попречи да живее и да оценява обективно ситуацията.

19-ти лунен ден на зачеването
Хората, заченати на 19-ия ден на Луната, са наистина невероятни. Запасите им от жизненост изненадват и радват приятелите и объркват враговете. Каквито и изненади да им подготви съдбата, независимо как ги удари животът, независимо какво трябва да изтърпят, те понасят всичко спокойно и твърдо и изглежда, сякаш нищо не се е случило. Никой не може да нарече такива хора слаби, защото просто няма причина за това. Тези хора са изключително очарователни. Хората наоколо не разбират защо са толкова привлечени от хората на 19-ия ден на Луната, но фактът остава факт, въпреки че в характера им няма особено добро естество. Мъжете от този ден обикновено са фатални, а жените са в образа на Милейди. Тези хора обожават рисковите начинания, не се страхуват от трудности, смели са. Те винаги отиват направо към целта, водени от мисълта: „Атаката е най-добрата защита“. Във всекидневието и работата те проявяват трудолюбие и усърдие, но имат склонност към интриги. Често водят донякъде отшелнически начин на живот, търсейки уединение. Възпитанието може да направи човек, заченат на този ден, или съвестен праведен човек, или безпринципен лъжец, поради което родителите определено трябва да обърнат специално внимание на неговото възпитание. Освен това не бива да потискате емоциите у тези хора, тъй като това може да ги направи напълно безчувствени и жестоки. В същото време човек трябва да се стреми да се научи да се гордее със собствените си успехи, но не и да възпитава гордост в себе си.

20-ти лунен ден на зачеването
Хората, заченати на 20-ия ден на Луната, ще се опитат да получат абсолютно всичко от живота. Имат много силно желание за знание и търсене на истината. Те ще жадуват да получат всичко, да научат всичко, да прегърнат всичко за себе си, което по принцип е невъзможно да се направи. Но хората от този ден ще искат това невъзможно през целия си живот. Често това ще им донесе страдания. Жаждата за невъзможното и невъзможността да го постигнат може да вгорчи такъв човек и да доведе до разочарование, както в живота, така и в самия себе си. Но преминавайки по най-висшия път на развитие, хората от този ден на лунния цикъл могат да се превърнат във високодуховна личност, след като са разбрали много за духовността и морала. Такива хора не търпят измама и за да има детето най-позитивен характер, родителите на този ден трябва да бъдат честни и грижовни един към друг.

21-ви лунен ден на зачеването
Хората, които са получили живот на 21-ия ден на Луната, са родени борци за справедливостта. Това може да бъде абсолютно всяка област - политика, религия, изкуство и медицина. Тези хора ще бъдат отлични в предоставянето на помощ и подкрепа като психолог или просто като приятел. На този ден от лунния календар се раждат поети и лекари. Поетичният талант ще се прояви в проникване в най-скритите кътчета на човешките души, но в медицината тези хора могат да постигнат широко признание. Хората на 21-ия ден на Луната са общителни, обичат да прекарват време с приятели в шумни компании и не могат да понасят кавги и самота. Най-поразителните черти на тези хора са търпението и способността да чакат, честта и старанието в работата. Луната също ще ги дари с жажда за приключения и подвизи, които ще донесат на тези хора много неочаквани ситуации, понякога опасни.

22-ри лунен ден на зачеването
Хората, заченати на 22-ия ден на Луната, са предназначени да станат мъдреци и гледачи. Такива хора от детството усвояват добре информацията и запазват тази способност в продължение на много години. Те трупат много знания в себе си, но не искат да спрат да учат. Тези хора са постоянни и стабилни във възгледите си. Те имат нежен, приятелски характер. Те са много тактични и възпитани, но проявяват непримиримост по важни за тях въпроси. Тези хора често ще бъдат помолени за помощ при различни проблеми. Често хората, родени на този ден, могат да станат астролози.

23-ти лунен ден на зачеването
Хората, родени на 23-ия ден на Луната, растат много необикновено. 23-ият лунен ден е денят на крайностите. И това се отразява на децата, които се раждат по това време. Те могат да бъдат изключително умни или обратно. Какъвто и човек да се роди, ще бъде много трудно да го разберем. Това са човешки актьори. Никога не е възможно да се разбере какво наистина мисли, чувства, дали говори истината. Те не смятат измамата за неморална и лесно прибягват до нея. Те могат да действат доста брутално с враговете. Родените на този ден могат да постигнат страхотни резултати в живота, независимо какво правят. Родителите обаче трябва да вземат предвид, че ако семейството има някакви наследствени заболявания или някой има очевидни недостатъци в характера, не трябва да зачевате дете на този ден.

24-ти лунен ден на зачеването
Децата, заченати на 24-ия ден на луната, приличат на мечета, които са знакът на този ден. Тези хора са малко неудобни, но това се компенсира от техния мил характер и високо ниво на морал. Те са физически силни и са склонни да говорят всяка истина лично. Това обаче няма да отблъсне хората от тях, а, напротив, ще бъдат привлечени от тях. Понякога ще бъдат прекалено цинични и груби и ще проявяват чувства по-скоро пестеливо, но винаги искрено. Тези хора ще трябва да следят физическото си състояние и здравето си, тъй като това е слабото им място и да не си позволяват да мързелуват, защото поради това може да пропуснат своя шанс.

25-ти лунен ден на зачеването
Хората, заченати на 25-ия ден на Луната, ще живеят живот, пълен с тайни и загадки. Непонятни неща винаги ще им се случват и те ще се справят с това по още по-немислими начини. Представителите на този ден имат остра интуиция, която ще им помогне много в живота, може би дори ще имат дарбата на прозорливостта. Тези хора имат много развит ум и на млади години изумяват със своята мъдрост. Те не се стремят да разказват за себе си дори на приятели, предпочитат да изпитат своите притеснения, победи и поражения сами. Често хората наоколо ще имат ниско мнение за заченат на този ден човек, но за него са по-важни собственото му отношение и хармонията със себе си. Не е подходящо за такива хора да постигат успех в живота за сметка на другите, това не им носи нито удовлетворение, нито полза.

26-ти лунен ден на зачеването
Хората, чието зачеване се е случило на 26-ия ден на Луната, по-често от други стават милионери. Те лесно успяват в бизнеса и кариерата. Техният успех може да бъде възпрепятстван само от недоволство от собствената им позиция и презрение към това, което имат. За тези хора е важно да се научат да ценят това, което им е дадено, да се радват на живота си и да не са в постоянен стремеж към още по-голям успех. Без да се научи как да прави това, такъв човек никога няма да постигне хармония със себе си и щастие. Тези хора винаги получават това, което заслужават: добро за добро и наказание за безчестни дела.

27-и лунен ден на зачеването
Хората, които са заченати на 27-ия ден на луната, се отличават с нежност и добър характер. Техният характер е по-мек. Представителите на този ден са склонни към заболявания и особено към инфекциозни. Тези хора обаче винаги са под закрилата на висшите сили, които ще им помогнат да се справят с всички несгоди. Хората на 27-ия ден на луната са много привлекателни за противоположния пол, ще бъдат щастливи в любовта. Тези хора в живота си ще „правят добро“ на другите. Също така е вероятно те да пътуват много по света, като винаги осъществяват пътуванията си с помощта на хора. Такива хора имат много търпелив характер, но това не означава, че няма да забележат интриги и измами около себе си, ако внезапно се появят. Естествената нежност няма да им позволи внезапно да прекъснат отношенията и да поставят хората на тяхно място.

28-ми лунен ден на зачеването
Хората, родени на 28-ия ден на Луната, са много успешни в бизнеса. Те са любимците на съдбата. Те са придружени от безпрецедентен успех във всичките им начинания. Понякога нещата се случват, без усилие от тяхна страна. Такива хора ще имат голям успех и голяма сила, те определено ще бъдат сред могъщите на този свят. В същото време те имат лек и весел характер, спокойни и уравновесени. Те са много събрани и контролират всяка стъпка. Чувствата играят важна роля за тях, те са емоционални и могат да посветят живота си на любовта. Поради това такива хора са склонни да оценяват живота си по силата на емоционалната си интензивност. Пасивността и невниманието обаче могат да ги лишат от светли перспективи.

29-ти лунен ден на зачеването
29-ият ден на Луната се счита за най-труден за раждането на нов живот. Хората, заченати на 29-ия ден от лунния календар, се сблъскват със злото по един или друг начин в живота си. Сблъсквайки се с него, те остават в тази битка един на един. Ако човек се окаже слаб, тогава той може просто да се поддаде на изкушението и да се потопи в това, с което трябва да се бори. Поради тази причина в старите дни този ден е бил забранен за зачеване на деца. На този ден често се раждат хора с умствени увреждания или напълно неморални личности. Въпреки това, може да са хора, които са се посветили на служене на Бог и Висшите сили. Във всеки случай в живота на тези хора има много болка и борба, те най-често са самотни и депресирани.

30-ти лунен ден на зачеването
30-ият ден от лунния календар е един от най-подходящите за зачеване. Хората, които получават живот на този ден, получават лек и щастлив живот като подарък от Луната. Трудностите, с които ще се сблъскат в живота, ще бъдат напълно незначителни. Луната ще дари тези хора с дълбок ум, ще могат да разберат много в живота, ще бъдат мъдри, мили, изпълнени със състрадание и любов към хората. Животът ще доведе до тях много хора, които се нуждаят от подкрепа поне под формата на добра дума. Освен това хората на 30-ия лунен ден имат необичайно късмет в любовта, намират своята сродна душа и живеят щастлив семеен живот. Родителите в деня на зачеването трябва да показват милост, любов и да помагат на хората.