БЛИЗНАЦИ

21.05 - 21.06

От януари до май Близнаците ще имат време на интензивна работа, когато представителите на знака ще се стремят да постигнат целите си. Въпреки трудностите в работата, през този период представителите на въздушната стихия ще имат късмет в любовта. От май до ноември Близнаците ще бъдат успешни в начинанията си, ще има усещането, че Фортуната е на тяхна страна. През годината не бива да изпадате в илюзии, струва си да решавате проблемите си разумно и рационално. Съществува малък риск от измами от партньори и колеги от бизнеса – препоръчително е да филтрирате средата, оставяйки само тези, на които можете да се доверите в нея.
Здраве
Близнаците се съветват да спазват ограниченията на скоростта по пътищата, както и да внимават при боравене с пронизващи и режещи предмети. Избягвайте респираторни инфекции през януари, април и септември до декември. При спазване на тези препоръки не се очакват сериозни здравословни проблеми.
Финанси
През 2022 г. Близнаците трябва да внимават с финансите си. Представителите на знака ще трябва да преминат през период на нестабилност в началото на годината. Звездите не препоръчват инвестиране в чуждестранна валута и съмнителни предприятия. Важно е независимо да контролирате всичко и да мислите за всяко действие, свързано с финансови ресурси. Съществува риск от загуба и измама. Но най-решителните и инициативни представители на знака, които в същото време не участват в рискови дейности, ще имат възможност да подобрят финансовото си състояние в периода от май до ноември.
Препоръки
Представителите на знака Близнаци може спокойно да преминат през време на промяна. Звездите обаче не препоръчват да поемате излишни рискове. Това важи особено за финансовите проблеми. Фокусът на 2022 г. е да бъдете честни със себе си. Ако искате да участвате в някакво събитие, препоръчително е да си зададете въпрос, наистина ли е необходимо.