ДЕВА

23.08 - 22.09

Девите се насърчават да преразгледат живота си през 2022 г., всички промени ще бъдат лесни за изпълнение. От януари до май и ноември до декември може да се усети напрежение. През този период Девите трудно ще реализират амбициите си. Може да се наложи да пожертвате социалните постижения, като насочвате усилията си в сферата на личния живот. През април няма да е лесно в тази област, има риск от раздяла. През лятото на свободните Деви обаче ги очакват нови познанства. Представителите на знака, които са във връзка, ще могат да ги засилят. Времето е особено благоприятно от юни до август.
Здраве
През цялата година трябва да сте особено внимателни към здравето си и да спазвате мерките за безопасност за предотвратяване на инфекциозни заболявания. Важно е да се предпазите от респираторни инфекции. Освен това се препоръчва да се избягват рискове и да се внимава по пътищата през януари, април-май и септември-декември.
Финанси
Девите трябва да могат да контролират разходите си: в началото и в края на годината има риск да похарчат твърде много и да надхвърлят бюджета. Ако представителите на знака внимателно разпределят финансите, тогава годината обещава стабилност. Звездите препоръчват да инвестирате пари в модернизиране на вашия бизнес, в неговото техническо оборудване и въвеждане на иновации в работния процес. Ще се изплатят и инвестициите в проекти, свързани с новите технологии.
Препоръки
През 2022 г. Девите трябва внимателно да вземат всякакви решения, като обмислят възможните последствия. Акцентът на годината е рационалността. Много изкушения очакват представителите на знака в преследване на мечтите си. Не се препоръчва да се подчинявате на тези импулси - има голям риск от разочарование и измама.