КОЗИРОГ

21.12 - 19.01

Козирозите очакват голяма промяна през 2022 г. Времето ще бъде добро, за да се изоставят консервативните нагласи в полза на нови, да се промени посоката на движение. През следващата година представителите на знака ще имат два особено успешни периода: от януари до май и от ноември до декември. Това време е най-успешно, за да позволите промени в живота си. Благоприятни събития в личния ви живот са вероятни през зимата, както и през април, септември и ноември. По това време се очаква подобряване на делата на любовния фронт. Свободните Козирози могат да влязат в нови връзки.
Здраве
Положителната страна на периода е, че Козирозите не са изправени пред сериозни рискове за здравето. Дори в сезона на настинките представителите на знака ще се чувстват страхотно. През годината е важно да не се пренапрягате и да не участвате в екстремни събития. Въпреки това, не трябва напълно да изключвате физическата активност от живота. Карането на колело в парка е по-добре, отколкото да се занимавате с непознат спорт, който крие очевидни рискове.
Финанси
Успехът ще се усмихне на Козирозите – те могат да разчитат на финансова подкрепа през цялата година. Шефовете щедро ще ги възнаградят с бонуси. Време е да отидете при ръководството с молба за увеличение на заплатата. Възможни са парични награди и подаръци. Особено благоприятно време ще бъде първата половина на 2022 г. - през този период може да има изгодни оферти за допълнителни печалби, които ще ви позволят да комбинирате различни видове дейности. Много представители на знака ще решат да отидат на свободна практика. Ако Козирозите спрат да се фокусират само върху обичайните и усвоени преди това стратегии за печалба, те ще се сблъскат със значително подобрение на финансовото си състояние.
Препоръки
От една страна, Козирозите могат да се отпуснат, защото не се предвиждат особени трудности. От друга страна, ще са необходими известни усилия, за да се постигнат резултати в някои области. Акцентът на годината е поставянето на цели. Важно е да се действа веднага щом има желание и е определена цел. Има нужда от по-висок доход, което означава, че трябва да поискате увеличение на заплатата или да търсите нови доходи. Една мечта е родена от връзка с представител на чужда култура - може да се наложи да научите няколко фрази на нов език и да отидете в друга страна.