ЛЪВ

23.07 - 22.08

Лъвът го чака решаваща година, с множество промени. Необходимо е да се работи усилено, възможни са ситуации, когато трябва да пожертвате нещо. От май до ноември представителите на знака ще имат благоприятен период, когато всички предишни усилия ще се изплатят. Животът ще ви принуди да правите корекции не само в професионалната сфера, но и във взаимоотношенията. Трудности в любовта са възможни през март и април, но през май-юни въпросите от личния живот ще се подобрят. От август до края на годината не се очакват трудности във взаимоотношенията, започва период на хармония и взаимно разбирателство с партньор.
Здраве
През годината си струва да избягвате рискови дейности, струва си да отложите скокове с парашут и други дейности, свързани с екстремни спортове. Най-травматични периоди: края на март-април, както и юли-август. Внимавайте по пътищата и не влизайте в конфликти. Внимавайте за порязвания и изгаряния. Ако следвате препоръките и не поемате рискове, тогава Лъв няма да има здравословни проблеми.
Финанси
Инвестициите във вашите знания, в развитието на марката ще бъдат особено успешни. От май до ноември звездите ви дават възможност да разширите бизнеса си, да навлезете в нови пазари и да реализирате лични проекти. Въпреки това през цялата година Лъвовете трябва отговорно да разпределят финансовите ресурси. Сериозният подход ще гарантира липсата на финансови загуби.
Препоръки
Лъвът е един от знаците, които ще получат подкрепата на звездите през 2022 година. Акцентът на годината е преодоляването на собствения консерватизъм. Това е единственото нещо, което е необходимо за разрешаване на евентуални трудности. Ако представителите на знака намерят нови подходи към бизнеса си и ги внедрят в работата си, те ще имат големи възможности във всички сфери на живота. Разбира се, изобщо няма да мине без трудности. В началото на 2022 г. е възможен труден период в любовта. През втората половина на годината обаче облачността ще се разсее.