ОВЕН

21.03 -20.04

През 2022 г. Овенът ще намери хармония във всички сфери на живота. Те с право могат да се нарекат късметлиите на това време, защото не се предвиждат кризисни периоди. Най-благоприятният период за представителите на знака е втората половина на годината, от края на пролетта до ноември. По това време ще очакват израстване в кариерата, подобрение във финансовата сфера, късмет в личния си живот. Освен това този момент е добър за реализиране на най-смелите идеи. През лятото Овен ще има период, благоприятен за създаване на взаимоотношения и работа върху тях. Вероятни са нови познанства и бурни романси или укрепване на съществуващите връзки.
Здраве
През годината Овните трябва да избягват рискови дейности, свързани с екстремни спортове. Препоръчително е да се даде предпочитание на по-умерено спортуване. През февруари трябва да се предпазите от травматични дейности, да спазвате ограниченията на скоростта по време на шофиране. Все пак не бива да се отказвате от спорта, препоръчително е да включите малка физическа активност в ежедневието си. Преобразяването на тялото без драстични мерки ще се отрази положително на здравето на Овена. През 2022 г. представителите на знака е добре да преразгледат възгледите си по здравните проблеми, да се откажат от зависимостите.
Финанси
Във финансовия сектор трудности не се предвиждат, но само ако Овенът не участва в рискови дейности. Времето е благоприятно за инвестиране във вашето развитие, инвестиране в реклама, разширяване на бизнеса ви, достигане до чуждестранни партньори. Въпреки това не се препоръчва започване на бизнес от нулата - необмислените действия във връзка с финансите могат да доведат до сложност в бъдеще.
Препоръки
През 2022 г. Овенът ще има късмет в много области на живота. Въпреки това, за да се реализират всички възможности, е необходимо да се действа.
През следващата година се препоръчва: реализиране на най-амбициозните идеи, разширяване на бизнеса, поставяне на цели и преминаване към постигането им, разширяване на кръга от познанства. Фокус на годината: придобиване на нови знания. Полезно е да посещавате курсове и обучения, да учите чужди езици, да пътувате. Всичко това ще помогне за разширяване на границите на съзнанието, пробив на финансовия таван, както и за създаване на взаимоотношения с представители на чужди държави, както лични, така и бизнес.