РАК

22.06 - 22.07

За Раците годината ще бъде благоприятна, за да вземат решение за промени, да сменят местоживеенето си и да пътуват до нови места. Не се очакват трудности и кризи. В много области на живота Раците ще имат късмет в периодите от януари до май, както и през ноември-декември. По това време са възможни бонуси, подаръци, подобряване на финансовото положение, излитане в кариерата. В края на пролетта – началото на лятото представителите на знака ще се съсредоточат върху личния си живот, който ще им донесе ярки емоции.
Здраве
В периодите февруари-март, както и от края на май до средата на юли трябва да избягвате рискови дейности, да спазвате ограниченията на скоростта. Препоръчваме да не участвате в травматични спортове, трябва да се грижите за себе си и да дадете предпочитание на тихите забавления. Трябва да се внимава при боравене с пронизващи и режещи предмети.
Финанси
През 2022 г. Ракът го очаква стабилно време във финансовите въпроси. Звездите препоръчват инвестиране на ресурси във валута, недвижими имоти, чуждестранни проекти и развитие на технологиите. През цялата година представителите на знака могат да разчитат на бонуси по време на работа, както и на получаване на държавни плащания. Особено благоприятни периоди за решаване на финансови въпроси са началото и края на годината.
Препоръки
Раците ще се чувстват доста хармонично през цялата година. Акцентът на годината е предпазливост. Важно е да се избягват ненужните рискове в спорта и да се пазят личните взаимоотношения. Особено ясно трудния период в любовта ще усети жената Рак. Проблемите обаче ще загубят своята актуалност още с идването на пролетта, когато хармонията отново ще дойде във връзката. В кариерата и финансите ви очаква успех, но трябва да отговорите навреме на съдбовни предложения. Личната активност е това, от което се нуждаят Раците. Бъдете достатъчно смели, за да започнете собствен бизнес и да опитате нови неща – не забравяйте, че такива благоприятни периоди не винаги се случват.