РИБИ

19.02 - 20.03

Рибите през 2022 г. ще бъдат фаворитите на късмета. Това е благоприятно време за развитие, създаване на нови проекти и обновяване на живота. Особено успешен период за това се очаква през първите четири месеца на годината, както и от ноември до декември. Рибите не трябва да се страхуват от кризи и сериозни изпитания, годината ще премине спокойно. Същият късмет очаква и представителите на знака в личния им живот. Това е чудесно време да се запознаете с нови хора, да създадете връзки или да работите върху съществуващи.
Здраве
Въпреки факта, че годината не вещае добро в областта на здравето, си струва да се обърне внимание на някои тенденции. Първо, Рибите се съветват да спазват мерките за предотвратяване на инфекциозни заболявания. На второ място, през януари, май, септември и декември може да настъпи обостряне на възпалителни процеси в тялото. Ако не се чувствате добре, не отлагайте посещението си при лекар. Навременното лечение бързо ще възстанови доброто здраве на Рибите.
Финанси
През 2022 г. Рибите ще имат късмет във финансите. Звездите ще предоставят възможности за увеличаване на доходите. Вероятни са подаръци, бонуси, печалби от лотария. В сферата на инвестициите представителите на знака могат да избират какво е на първо място за тях сега – собственото им развитие или разширяването на бизнеса. Няма значение какво предпочитат – всяка инвестиция ще бъде успешна.
Препоръки
Мечтателните Риби трябва да развият бизнес нюх и тогава през 2022 г. ще направят много. Фокусът на годината е подкрепата. Звездите вече са на страната на представителите на знака, така че ще се случат много съдбовни събития. Рибите могат да разчитат на помощ от колеги и ръководство. Как могат да се издържат представителите на знака? Препоръчително е да се инвестират средства за придобиване на нови знания. Рибите, които научават всички нови тенденции, ще бъдат особено успешни в работата и ще могат да увеличат доходите си.