СКОРПИОН

23.10 - 21.11

Скорпионите през 2022 г. ще трябва да работят усилено, за да получат това, което искат. Добър период за представителите на знака е от януари до май и от ноември до декември. Възможни са трудности в личния живот, но ще има и добри шансове. Например свободните Скорпиони ще могат да намерят нова любов. Късмет за тези, които искат да се отърват от изтощена връзка. Най-доброто време за любов е юли и август.
Здраве
Рисковите и екстремни дейности трябва да се избягват през цялата година. Скорпионите не трябва да забравят да си починат след интензивно натоварване. Трябва да внимавате през март-април и юли-август. По това време не трябва да влизате в конфликти. Освен това през тези месеци трябва да сте особено внимателни по пътищата.
Финанси
През цялата година Скорпионите трябва да следят финансите, да контролират разходите и постъпленията. Инвестициите в чуждестранни проекти и иновации може да не донесат очаквания резултат. Препоръчително е да се съсредоточите върху вашия бизнес и текущи проекти. Самоинвестицията и рекламата могат да помогнат за подобряване на финансовото ви състояние.
Препоръки
През 2022 г. Скорпионите трябва системно да се движат към целите си. Препоръчително е да сте спокойни за възможни препятствия по пътя. Акцентът на годината е интензивната работа. Понякога си струва да оставите настрана личните притеснения и философските въпроси и да изберете ежедневна работа. Именно този подход към бизнеса трябва да овладеят представителите на знака, за да постигнат успех и да изпълнят мечтите си.