СТРЕЛЕЦ

22.11 - 20.12

За Стрелец годината ще бъде благоприятна. Особен късмет очаква представителите на знака по въпросите на кариерата. От май до ноември Стрелец ще получи подаръци на съдбата, привилегии и бонуси в различни сфери на живота. През този период се препоръчва стартиране на проекти и участие в големи събития. В личния живот Стрелецът ще има късмет през пролетта, края на лятото и в последните месеци на есента. По това време има шансове да установите личен живот, да срещнете сродната си душа и да се ожените.
Здраве
През цялата година се пазете от инфекциозни заболявания, спазвайте хигиена, както и работа и почивка. Вниманието към ежедневните ви навици е важна стъпка. Някои от представителите на знака трябва да преразгледат отношението си към тях. Например, изключете или консумирайте по-малко алкохолни напитки. През януари, май и септември до декември бъдете внимателни по време на шофиране и спазвайте правилата за движение.
Финанси
На финансовия фронт Стрелците трябва да бъдат внимателни през първите пет месеца на годината, а също и през юли. По това време са възможни грешни изчисления и измами от страна на ненадеждни бизнес партньори. Изкусителни, но непроверени оферти в бизнеса може да заинтересуват представителите на знака, но има голяма вероятност те да се превърнат в измами и загуби. Но не се отчайвайте - ще имате голям късмет, ако решите да овладеете нова посока в дейността си. Покажете на вашите бизнес клиенти всички възможности и допълнителни опции. Това, което по-рано липсваше в решителност, сега ще даде отлични резултати.
Препоръки
През 2022 г. звездите ще дадат на Стрелците много шансове за късмет. Акцентът на периода е решителността. Дошло е времето за развитие в професията и в духовната сфера. Най-много късмет очаква онези представители на знака, които не се колебаят да демонстрират своите заслуги в бизнеса и личния живот. Очаква се те да придобият популярност и да спечелят значителни покровители.