ТЕЛЕЦ

21.04 - 20.05

Телецът през 2022 г. ще има редуване на спокойни и интензивни периоди от живота. Струва си да се подготвим за факта, че първите два месеца на зимата могат да бъдат трудни за много области на живота. Хармоничният период е пролетта. По това време Телецът ще има късмет във финансите и кариерните въпроси. През лятото се препоръчва да се запознаете с нови хора или да работите върху съществуващи връзки. През септември и ноември могат да възникнат трудности в живота. През последния месец на есента може да възникне нестабилност в личния живот, но тя се компенсира от късмет във финансите и кариерата.
Здраве
През зимните месеци Телецът трябва да бъде внимателен и да избягва травмиращи дейности като алпинизъм, алпийски ски и скачане с парашут. Всичко, което включва риск от падане, може да бъде опасно. През април и юли е препоръчително да се внимава по пътищата, при боравене с огън и пронизващо-режещи предмети.
Финанси
Финансовата ситуация през 2022 г. може да бъде променлива. На Телеца обаче ще помагат самочувствието и желанието за промяна. Ако представителите на знака изоставят предишните си финансови навици и повярват в себе си, тогава резултатите от труда няма да закъснеят. Краят на лятото е много успешен, за да поемете рискове и да опитате нов вид доходи. През първата половина на годината е полезно да инвестирате във вашето развитие и знания, да придобиете нови курсове, които ще научат Телеца на всички актуални тенденции. Представителите на знака, които са се приспособили навреме към новата реалност, ще се почувстват по-добре от тези, които не могат да решат да се променят.
Препоръки
През 2022 г. Телците ще се чувстват добре, когато напуснат зоната си на комфорт. Акцент на периода: промените и възможностите, които те носят. Представителите на знака трябва да преодолеят страха си от промени и тогава ще достигнат качествено ново ниво на развитие. Ключът към успеха е решителността и желанието да оставите миналото зад себе си. По един или друг начин ще трябва да се изправите пред факта, че обичайните модели на действия вече не работят. През 2022 г. Телецът може да търси стабилност в семейството, да създаде семейно гнездо, но трябва да внимава в кариерата и финансите си, където промените са неизбежни.