ВЕЗНИ

23.09 - 22.10

Везните през 2022 г. очакват успех в кариерата, но големи постижения са възможни само ако представителите на знака положат лични усилия в това. От май до ноември са възможни трудности, усещането, че няма късмет в бизнеса. Струва си обаче да се съсредоточим върху областта, която през този период изглежда успешна на фона на останалите - това са отношенията. Препоръчително е да използвате това време за нови запознанства, укрепване на отношенията или сключване на брак.
Здраве
Везните ще бъдат в добро здраве, ако преразгледат отношението си към обичайния си начин на живот и се откажат от лошите навици. През февруари, юни и юли бъдете внимателни по пътищата. През цялата година е препоръчително да бъдете внимателни, когато спортувате, особено на уреди с тежки елементи.
Финанси
Финансовата стабилност очаква представителите на знака през 2022 г. Към инвестициите и разходите трябва да се подхожда отговорно през цялата година. Не се препоръчва да разширявате бизнеса си, да правите големи покупки и инвестиции. Тази препоръка е особено актуална за периода от май до ноември. Останалата част от годината е по-неутрална.
Препоръки
Спокойно и хармонично време очаква Везните през 2022 година. Нищо няма да отклони вниманието от постиженията и стремежа към нови висоти. Фокусът на годината е отговорността във финансовия сектор. Не рискувайте спестяванията си. Започването на нов бизнес или разширяването му може да не оправдае очакванията. Препоръчително е да обмисляте всяка своя стъпка и да държите ситуацията под контрол, тогава не се предвиждат трудности.