ВОДОЛЕЙ

20.01 - 18.02

Водолей го очаква година на усилена работа. Ще има нужда от промени в дейността, но те ще бъдат трудни за предоставяне, ще има усещане за наличие на външни пречки. Въпреки това, не се отчайвайте, от май до ноември представителите на знака ще бъдат успешни във всички въпроси. На фона на натовареността в професията много Водолеи ще искат лекота и новост в любовната сфера до пролетта. Май, юли и есенните месеци до новата година са благоприятни за хармонизиране на личния живот.
Здраве
На Водолеите се препоръчва да се грижат за себе си през зимата. Този период е доста травмиращ. Нежелателно е участието в екстремни зимни спортове. През март, април и юли е важно да се внимава по пътищата. През посочените месеци се пазете от конфликтни ситуации, както и от порязвания и изгаряния. Ако спазвате тези препоръки, няма да имате сериозни здравословни проблеми.
Финанси
Водолеите през 2022 г. се съветват да запазят ресурсите си. Това не е най-доброто време за инвестиране в ново оборудване и иновативни проекти. Не е желателно да се сключват договори с чуждестранни компании. Резултатът от сделката може да не оправдае инвестицията. Благоприятен период, в който представителите на знака чакат подобрение на финансовото си състояние – лято и есен.
Препоръки
Водолеят ще има натоварен период. Адаптирането към новите реалности ще става постепенно. Преодоляването на трудностите по пътя ще ги изведе на ново ниво на развитие. Акцентът на годината е рационалността. Не трябва да поемате рискове в областта на здравето, финансите и взаимоотношенията. Бързите решения за радикални промени в тези области е малко вероятно да работят към по-добро. Но не се страхувайте от трудностите. Рационалният подход към живота ще ви позволи да постигнете успех и да избегнете неприятности.