Символът на новата 2023 година е Водният заек.

Той предвещава промяна . Животът на всеки човек ще се промени, така че не трябва да очаквате мир и спокойствие през следващата година. Според астролозите 2023 г. ще разруши установените обичаи и коренно ще ги промени. Затова трябва да сте подготвени за резки обрати на съдбата.

Заекът е пъргав, бърз и абсолютно всеки ще усети неговата спонтанност. Целенасочените хора ще вървят по-бързо към мечтите си и ще достигат висоти.

Промените се предвиждат във всички области на живота, така че трябва да сте готови за промяна и да не се придържате към миналото.

Любов и отношения: какви изненади се подготвят за Новата година
Звездите предричат ​​силна любов в годината на Заека. Ще има страхотна възможност за изграждане на отношения, както и време да подредите чувствата си.

Сферата на любовта през 2023 г. ще бъде изпълнена с интересни дати и срещи, романи. Това е подходящо време да се ожените или да имате бебе.

Успешните двойки ще прекарат годината относително спокойно. Не бива обаче да забравяме, че може да има емоционални изблици. В този случай е по-добре да пренасочите енергията към страст.

Здраве: Какво да очакваме в годината на Заека
Резки промени през новата година не се очакват. Здравният хороскоп предвещава стабилността, която мнозина са чакали. Повечето няма да бъдат изложени на риск от нараняване (с изключение на спортистите).

2023 е чудесна година да започнете активно да се занимавате с физическа активност. Водните спортове са добър вариант.
Астролозите съветват да не стигате до крайности. В противен случай нервната система може да пострада. За да се успокоите в годината на Водния заек се препоръчва варенето на билков чай.

По-добре е да започнете да укрепвате имунитета още в началото на годината. Трябва да обърнете повече внимание на начина си на живот, храненето и да спазвате дневния режим. Това ще подобри вашето благосъстояние и ще улесни постигането на целите ви.

Кариера и бизнес
Тъй като през новата 2023 г. се очакват промени, е възможна промяна в текущите дейности. Ще има време и за саморазвитие. Всеки, който се занимава с монотонна и монотонна работа, може да иска нещо различно - по-активно.

Финансите в годината на Водния заек ще бъдат нестабилни. Затова астролозите препоръчват да не харчите пари за лукс и да инвестирате в бъдещето.