ЛЪВ

23.07 - 22.08

Лъвът през 2023 г. може да покаже своята царствена природа както никога досега. Годината ще донесе много възможности за Лъвовете по отношение на професионалното израстване и като резултат ще постигне ръст на доходите.

Звездите съветват Лъвовете да не говорят за плановете си и да вървят към целите си сами, без да привличат помощници, но в същото време активно да се обявяват. Но не си поставяйте твърде много цели, изберете няколко постижими цели и резултатът ще ви зарадва.
Втората половина на 2023 г. е особено успешна. Среща със сродна душа / брак / раждане на дете / придобиване на недвижим имот / преместване.

Във финансовия сектор трябва да пестите пари и внимателно да обмисляте покупките. Но като цяло приходите ви ще бъдат на добро ниво. В личен план Лъвовете на планетата казват, че трябва да успокоите пламенната си природа. През 2023 г. Лъвът може да се изправи пред криза в семейните отношения. способността да слушате партньор и да правите компромиси ще изглади конфликтите и няма да доведе до раздори.

В областта на здравето е особено необходимо да се следи храненето и да се мисли за хранителните навици. Промяната на имиджа ще бъде много благоприятна.