РАК

22.06 - 22.07

2023 ще бъде повратна точка за Раците по някакъв начин. Звездите горещо препоръчват на Раците да се стегнат, да не се поддават на илюзии и да се включат в работата. 2022 не беше лесна за вас.

През 2023 г. се отворете за нови неща, не се страхувайте от нова работа, преразгледайте възгледите си за нещата - това е, което ще ви помогне да получите това, което искате, и да постигнете добри резултати.

Упоритостта и нежеланието за учене ще ви изиграят жестока шега. Семейните ракове през първата половина на годината трябва да насочат цялата си енергия към подобряване на финансовото си състояние, а самотните представители на този знак може да имат късмет през втората половина на годината. Но трябва да се научите да отстъпвате на партньора си и да се вслушвате в желанията му.

В областта на работата е благоприятно да преминат обучение, а хобито им може да донесе добър доход на творческите ракове. В областта на здравето са възможни сътресения и обостряния през пролетта и есента. Следете храненето си. Екстремни и експерименти с външен вид, като татуировки, няма да оправдае очакванията.