РИБИ

19.02 - 20.03

Това е вашата година! Планета на голямо щастие във вашия знак! Дерзайте, рискувайте, разширявайте хоризонтите във всички области!

2023 година ще бъде прогресивна за представителите на този воден знак в кариерно отношение и ще донесе много интересни запознанства. За Рибите е важно да преодолеят своята нерешителност и да покажат професионалните си качества.
Излизането от зоната на комфорт не е по силите на всеки, но късметът е на страната на смелите и напористи Риби. Особено благоприятно е да започнете нови проекти в края на зимата и до средата на пролетта.

Във финансов план е важно ясно да планирате разходите си. През първата половина на годината ще трябва малко да намалите разходите. Такива спестявания могат да тласнат Рибите към идеята за допълнителен доход.

На любовния фронт всичко е много по-добре, отколкото си мислите. Вашият човек е някъде наблизо. Възможни срещи с втората половина / брак / раждане на дете / придобиване на недвижим имот / преместване. Погледнете обкръжението си.

В областта на здравето трябва да обърнете внимание на физическата активност във фитнеса и редовно да посещавате козметик.