ТЕЛЕЦ

21.04 - 20.05

2023 година няма да донесе големи сътресения на Телците . През първата половина на годината ще трябва да погледнете някои неща от друг ъгъл, в противен случай няма да избегнете разочарованието. Това важи особено за отношенията с хората около вас. Възможно раждане.

Звездите съветват Телците да не търсят печалба във всичко, да не се опитват да обърнат ситуацията в своя полза. Понякога можете да отстъпите пред близък човек и да пожертвате принципите си.

През първата половина на годината не правете скъпи покупки. Благоприятно е спестяване и смяна на работа. През втората половина на годината е по-добре да не давате пари назаем, в противен случай има риск да се сбогувате с тях.

През втората половина на годината е възможно допълнително активиране. сфери. По-близо до зимата сделките и подписването на документи ще бъдат успешни.

В любовната сфера не се очакват драстични промени. Новите запознанства могат да се превърнат в добри приятелства. За семейния Телец е важно да не се поддава на изкушенията. Втората половина на годината е чудесна за почивка и възстановяване.