БЛИЗНАЦИ

21.05 - 21.06

Годината на Зеления дървен дракон ще бъде динамична и многостранна за Близнаци. Сатурн се настани в дома на кариерата за всичките 12 месеца на 2024 г. Това показва някои трудности в бизнеса; важни дела и проекти могат да бъдат завършени през първата половина на годината. Група от планети ще изисква от вас усърдна работа и внимателност. И съответно ще ви бъде трудно да си намерите нова работа или съществуващата ще изисква още повече усилия и търпение. Но е по-добре да отложите откриването на бизнес, ако е планирано.

През първата половина на годината зловредните планети ще се концентрират и в семейния дом. Кавгите и конфликтите могат да възникнат, както се казва, изневиделица. Но от август ситуацията ще се промени в обратна посока и в къщата ще цари спокойствие.

През юни Близнаците ще имат много възможности, които не бива да пропускате. Летните месеци ще ви заредят с енергия.Това е чудесно време за търсене на нови контакти, бизнес решения и активност. Можете да подобрите компетенциите си и да станете по-значими в бизнес средите. През този период ще са възможни допълнителни източници на печалба.

По-добре е да посветите периода от септември до края на годината на изпълнението на дългосрочни проекти. И най-важното, обърнете внимание на здравето. Стресът и претоварването имат кумулативен ефект и в крайна сметка могат да доведат до всякакви проблеми. Затова през есента е особено важно за вас да редувате работните процеси с почивка.