ДЕВА

23.08 - 22.09

За Девата 2024 г. ще бъде белязана от упорит труд и инвестиции. В началото на годината представителите на елемента Земя ще имат прекрасни възможности за разширяване на кръгозора, било то записване в университет, защита на научна степен или просто пътуване. Възможен е и успех във взаимодействието с чуждестранни фирми и доходна работа при внос и износ.

Като цяло първата половина на годината е благоприятна за усилена работа, усъвършенстване на професионалните умения и самоусъвършенстване. Но не забравяйте, че в този период са възможни клюки и клевети срещу вас, приемете го спокойно. През пролетта Девите ще имат добри финансови възможности, а контактите с партньори и клиенти ще донесат много ползи.

Съвет към Девите: от юли до септември по-често показвайте своята индивидуалност и самочувствие. Вашите умения за говорене ще бъдат в най-добрия си вид!

Есента ще донесе финансова стабилност на Девите. Това е времето за успешни инвестиции и ръст на доходите, както и планиране на бременност и подобряване на семейните отношения; от септември между съпрузите ще цари взаимно разбирателство.

Ноември 2024 г. ще донесе нови интереси, хобита и романтични връзки в живота ви с перспективи за бъдещето. Бъдете търпеливи и упорити през цялата година и тя определено ще даде плодове.