КОЗИРОГ

21.12 - 19.01

За Козирозите 2024 е годината на разкриване на творчески потенциал или попълване на семейството. Всички благоприятни показатели са съсредоточени в областите на децата, творчеството и любовта (да не се бърка с брака). През следващата година може да настъпи дългоочаквана бременност или най-накрая да постигнете взаимно разбирателство със семейството си. Тези показатели са добри и за хора с творчески професии. През 2024 г. е време да изразите себе си и своите таланти; те ще бъдат оценени.

През първата половина на годината посещението на културни места и обществени събития ще ви зареди с енергия, така че не забравяйте за почивката. През пролетта Козирогът трябва да се посвети на семейството и дома. Всеки бизнес, свързан със строителство, ремонт или покупка на нов имот, ще бъде увенчан с успех. Вашето домакинство ще ви подкрепи не само морално, но и финансово, ще бъдете доволни от резултатите от работата си.

През лятото могат да се случат неприятни моменти в отношенията с приятели, време е да „почистите контактите си“. Това може да засегне братя или сестри, възможни са недоразумения и охлаждане на отношенията. Бъдете внимателни, когато шофирате през лятото, катастрофата също може да бъде неприятна изненада.

Ако началото на годината е по-насочено към решаване на семейни проблеми, то Козирозите трябва да посветят есента на кариерата и развитието на професионални умения. През 2024 г. не трябва да променяте сферата на дейност и да стартирате бизнес процеси - всичко може да не върви по план. Обърнете повече внимание на ученето, разширяване на хоризонта или компетенциите.