ЛЪВ

23.07 - 22.08

За Лъва 2024 г. ще бъде много натоварена година. През януари ви очакват трудности с финансите, важно е да не се забърквате в съмнителни авантюри и да не харчите пари просто така, това може да ви донесе сериозни неприятности. Важно е да бъдете внимателни, когато сключвате сделки.

Но положителният транзит на Венера в края на януари и началото на февруари ще даде положителни емоции към семейството. Това е най-доброто време за установяване на отношения с близки, сключване на брак и сключване на дългосрочни договори с надеждни партньори.

Април е благоприятен за пътуване и почивка с цел натрупване на сили за следващата година. През 2024 г. тези представители на елемента Огън ще успеят в работата си, Юпитер ще премине през дома на кариерата, което означава, че ще донесе много възможности за кариерно израстване и напредък. Периодът от април до юли е особено благоприятен. Ще бъдете оценени, вашият професионализъм ще бъде търсен и това ще бъде отбелязано от вашата среда и началници.

От август до края на годината е благоприятен период за създаване на нови връзки и запознанства, както и участие във всякакви групови събития и проекти. През този период можете да поставите стабилна финансова основа, предстоящите запознанства могат да донесат нови идеи и проекти, които ще бъдат много успешни.

В края на годината можете успешно да инвестирате в недвижими имоти, всички оферти ще са ви изгодни.