ОВЕН

21.03 - 20.04

За Овните 2024 година ще бъде много успешна финансово, през пролетта ще се отворят отлични възможности за допълнителни печалби. Представителите на този знак ще почувстват прилив на сила и енергия.

Положителните аспекти се отнасят и за отношенията с другите. Овните могат да разчитат на подкрепата на близки и приятели не само на думи, но и на дело. Веднага щом искате да разрешите даден проблем, веднага ще се появят правилните хора и възможности.

През годината ще се отворят и възможности за личностно израстване. През първата половина на годината трябва да сте особено внимателни към вашето благосъстояние: претоварването може да доведе до заболявания и различни видове наранявания. Но втората половина на годината е по-хармонична в това отношение, умерената физическа активност и здравословният начин на живот ще помогнат.

Годината е добра за нови запознанства и срещи. Особено благоприятни аспекти ще бъдат през юли. Именно през този месец Венера преминава през вашия дом на любовта. Но през втората половина на годината могат да възникнат трудности в брачните отношения, транзитът на черната луна ще доведе до недоразумения, кавги и конфликти, дори до раздяла. Затова не се вълнувайте, бъдете уравновесени в решенията си и внимателни в думите си, по-малко емоционални.

В края на годината ще изпитате приятелска атмосфера на работното си място, ще получите помощ от колеги и ще подобрите отношенията си с началниците.