РАК

22.06 - 22.07

За Раците идващата 2024 г. е година на отговорен избор. Началото на годината и до май е време за укрепване на социалните връзки, създаване на нови запознанства, подобряване на отношенията със съмишленици или екип, който ви помага да реализирате идеите си.

Годината е добра за кариерно развитие, но не забравяйте, че много зависи от комуникативните умения на Раците. През първите месеци на 2024 г. трябва да бъдете внимателни на пътя и при пътуване има опасност да попаднете в катастрофа. Също така не трябва да купувате или продавате коли.

Могат да възникнат неблагоприятни моменти в семейните дела. Възможни са кавги и разногласия с родителите. Имайте предвид, че 2024 г. не е благоприятна за сделки с имоти, ремонт на жилища и започване на строителство.

Юли обещава увеличение на приходите за тези представители на елемента Вода и всичко това благодарение на усилията и социалното взаимодействие, положени в началото на годината. Есента е благоприятна за саморазвитие, ще бъдете пълни със сила и енергия. Не пренебрегвайте емоционалните си нужди, бъдете внимателни във финансовите въпроси и не вземайте прибързани решения.