РИБИ

19.02 - 20.03

За Рибите 2024 е годината на постигане на цели и подобряване на здравето. Първата половина ще донесе на Рибите уникална възможност за изграждане на нови връзки и отношения на доверие с околната среда. Това е важно за саморазвитието и поставянето на дългосрочни цели и планове за себе си.

Но представителите на този знак трябва да бъдат внимателни към здравето си поради размера на отговорността, която им е поверена. Изглежда, че преумората и стресът са „спътниците“ на годината. Но въпросът е друг: важно е да преразгледате обема на работата и задълженията си през първата половина на годината. Годината ще даде възможност на Рибите да преосмислят избора си на професия.

От май до юли увеличете интереса си към придобиване на нови знания, тогава резултатът няма да закъснее. Това е най-благоприятният период за изява в професионалната сфера и усъвършенстване на собствените ви умения.

Юли и август са идеални за нови романтични запознанства и брак. Семейните Риби имат гарантирано взаимно разбиране и хармонични отношения с близките.

Във финансовия сектор ще е необходима нова стратегия. Ако сте готови да вземате отговорни решения, тогава от октомври доходите ви ще започнат да растат бързо. Единственото ограничение е да не теглите заеми.