СКОРПИОН

23.10 - 21.11

За Скорпионите 2024 г. е годината на семейното благополучие. Първата му половина ще донесе късмет в партньорствата, както бизнес, така и лични. Взаимно разбирателство, добри отношения, съвместни планове и цели, които могат да бъдат реализирани - всичко това ще ви зарадва в годината на Зеления дървен дракон. Също така през този период можете да срещнете бъдещия си съпруг.

Скорпионите ще имат значително увеличение на мотивацията за започване на нови проекти. Но си струва да запомните, че враговете не спят: тайните недоброжелатели могат да станат активни. От май до октомври бъдете нащрек, финансовите рискове и загуби са неизбежни. По-добре е да посветите този период на учене, пътуване и установяване на връзки с партньори и клиенти, само това ще ви помогне да увеличите доходите си и да спечелите финансово благополучие.

Есента е благоприятна за кариерно израстване. Чрез нови проекти и нови перспективи ще повишите самочувствието си и ще затвърдите позицията си в екипа, като за пореден път ще демонстрирате своя професионализъм. Не губете време и не се страхувайте от началото.

За съжаление в края на годината Скорпионите може да усетят влошаване на здравословното си състояние, така че би било полезно да се прегледат.