СТРЕЛЕЦ

22.11 - 20.12

За Стрелците 2024 г. е година на ползотворна работа. И началото му за Стрелците ще бъде много весело. Отличното благосъстояние, приливът на жизненост и повишаването на общия тонус са ключът към благоприятния резултат по всеки въпрос. По това време ще се усети развитие в професионалната сфера, което ще се изрази в благоприятни промени в работните дела и нови проекти. Добрите взаимоотношения в екипа ще доведат до зашеметяващи победи и лични постижения. Но помнете една проста истина: не можете да прескочите главата си! Правете това, в което сте добри.

През пролетта тези представители на елемента Огън ще получат много изгодни предложения, ще проведат успешни сделки и ще увеличат финансовия си потенциал. Но бъдете внимателни, от март до май планетите ще принудят Стрелците да преразгледат финансовите стратегии и цели. Затова не вземайте прибързани решения.

През втората половина на годината ще срещнете дългоочакваната любов. В семейството ще цари хармония и взаимно разбирателство, а половинката ви ще получи изгодно предложение за работа. Следователно в този момент вашият партньор ще има нужда от ваша подкрепа.

Ако все още нямате семейство, тогава 2024 ще ви даде шанс да срещнете своя човек. През есенните месеци Стрелците ще се чувстват уверени, така че това е благоприятен период за създаване на нови връзки и полезни запознанства. През ноември са възможни изгодни сделки и големи покупки, които ще ви радват дълго време.