ТЕЛЕЦ

21.04 - 20.05

За Телците 2024 г. ще бъде белязана от лично израстване. През първата половина на годината амбициите ви ще се засилят и ще искате да подобрите професионализма си. Гарантирано ви е добро настроение и непоклатим оптимизъм от януари до юни. Ще бъдете решителни и отговорни по всички въпроси. Ако ви бъде предложено обучение или повишаване на квалификацията, моля, не отказвайте. Това е чудесна възможност за вас да създадете нови и много влиятелни запознанства.

Също така през този период могат да се извършват сделки за покупко-продажба на недвижими имоти. През пролетта ще имате шанс да напреднете в кариерата и да увеличите заплатата си. Лесно се справяте с всякакви трудности и задачи в работата, така че не се страхувайте да поемете инициативата, защото проектите, стартирани през пролетта, ще бъдат успешни и благоприятни.

Лятото е най-благоприятното време за семейни и сърдечни дела. Транзитът на Венера през четвърти дом ще донесе взаимно разбирателство с близките и разрешаване на много въпроси. В къщата ще цари спокойна атмосфера, дори с деца ще можете да се споразумеете и да разрешите проблемите, натрупани от началото на годината.

През есента не трябва да поемате рискове, по-добре е да се придържате към плана си и да не се поддавате на изкушения - особено в бизнеса и кариерата. Обърнете внимание на здравето, преди всичко това се отнася за онези Телци, които имат хронични заболявания. Защото зловредните планети ще се настанят във вашия дом на здравето почти през цялата година. Тестването е най-доброто решение през втората половина на годината.