ВЕЗНИ

23.09 - 22.10

За Везните 2024 г. е година на сътрудничество и хармония в семейните отношения. Началото му е благоприятно за всякакви парични сделки, било то теглене на ипотека или инвестиране в дългосрочни проекти. По това време можете да търсите спонсори за стартиращи фирми, всички те ще се радват да разгледат вашите идеи. Запознанствата ще са благоприятни особено в деловата сфера.

Най-силното място за изпълнение през цялата година е чрез партньорства. Везните очакват изгодно сътрудничество, бизнес партньорите ви ще станат съмишленици и ще ви помогнат да реализирате идеите си. Също така 2024 г. е благоприятна за подобряване на отношенията с партньор и получаване на доходи от съвместни проекти с другата половина.

Особено внимание трябва да се обърне на здравето, проявата на заболяване може да бъде трудно да се диагностицира, така че ако се почувствате зле, незабавно се консултирайте с лекар.

Лятото ще донесе неочаквани и непланирани разходи, бъдете внимателни в разходите си. Но буквално от есента нещата във финансовия сектор ще се подобрят значително.

Есента ще донесе успешно бизнес сътрудничество, особено с тези, които споделят вашите интереси и ценности. Ето защо е важно да се съсредоточите върху целите и задачите. Полезно е да изградите връзки с колеги и шефове, за да получите подкрепа и помощ в края на годината.