ВОДОЛЕЙ

20.01 - 18.02

За Водолеите 2024 е годината на семейното благополучие. Началото му помага за укрепване на отношенията с близките; най-силните планети са във вашия семеен дом. Освен това тези показатели обещават успешна сделка за покупка и продажба на недвижими имоти. Първите няколко месеца от годината са идеални за решаване на жилищни въпроси.

През пролетта благоприятното разположение на планетите ще се отрази на сферата на непосредственото обкръжение и взаимодействие. Ще бъдат успешни усилията, насочени към преговори, сключване на сделки, подписване на важни документи и договори. Всичко това ще донесе значителни печалби, така че се възползвайте от благоприятните транзити до юли. И ако решите да смените колата си, не отлагайте покупката.

От юли до октомври отделете време за деца и почивка. Това е чудесна възможност да подобрите отношенията с близките си или да планирате бременност. Краят на годината обещава напредък в кариерата, Водолеите ще са пълни със сила и енергия, ще успеят и в най-сложните проекти, а личните им качества ще помогнат при осъществяването на всякакви начинания.

Единственият момент: може да имате затруднения с правни проблеми, не нарушавайте закона и внимателно прочетете клаузите, написани с дребен шрифт във всички договори.