БЛИЗНАЦИ

21.05 - 21.06

"Животът е толкова кратък, а има толкова много неща да се научат, видят, опитат."
През 2021 Близнаци ще бъдат сериозни, сдържани и решителни. Ще имате подход за всичко. Хаосът ще ви подлудява. Амбициозни и конкурентноспособни, вие ще предпочитате да работите в установена система. Вероятно е да бъдете сковани и склонни към депресия и може да ви е трудно да се научите да се отпускате. Но това ще е само временно.
Ще се нуждаете от топъл човек, който да ви подкрепя и смекчава, като ви дава желаната сигурност. За вас най-добри са традиционните връзки.
Предстои ви кариера, която ви дава възможност да изпитвате силни усещания и може би да упражнявате власт. Когато си поставите цел, вие сте решени да я постигнете.
Финансовата сигурност и удобството на семейството ще бъдат на преден план за вас. Може да се сдобиете с дом и земя.
Възможност за печалби в професии и дейности, свързани с новото, актуалното.
Очертава се известно напрежение в отношенията и контактите с делови партньори, при споразумения, подписване на договори. Възможни спорове с братя, сестри, близки, съседи. Необходимо е концентриране на вниманието ви особено, когато сте зад волана.
Налага се да овладявате настроенията си, за да постигнете успешно целите си. Склонни сте да се сърдите без да го съзнавате. Много чувствителни сте. Проявявате често чувство за собственост и се вкопчвате точно тогава, когато би трябвало да си тръгнете.
Имате ясен и оригинален ум, необичайно чувство за организираност и способност да оказвате въздействие върху другите. Либерални и щедри, вие ще гледате на себе си като на член на обществото, малка част от цялото, човек на принципите. За да бъдете щастливи, вие трябва да живеете според идеалите си, които обикновено са благородни.