ВОДОЛЕЙ

20.01 - 18.02

"Собственият ми поглед върху нещата е единствено важен за мен."
Въпреки че семейството е важно за вас, вие ще се чувствате някак отчуждени от тях (може би в частност от единия родител). Намирането на начини да общувате успешно с роднините ще изисква усилия. Ако успеете да се сдобиете със собствен дом, това ще е успех за вашата независимост и идентичност. Ще имате шанс да превърнете дома си в приятно и сигурно място за живот. Вие сте щедри хора, които отварят вратите на дома си за другите. Родното място и родната страна са най-подходящи за вас през тази година.
Бъдете дръзки. Отстоявайте себе си. Може да започвате кратки проекти и да правите всичко, което изисква енергия. Заредени с идеи, вие имате изобретателен и често брилянтен ум. Най-голямо щастие ще изпитате, когато сте посветени на някаква кауза. Имате ясни собствени разбирания. Може да се въодушевите изцяло от социален проблем или абстрактна теория. Няма нищо нередно в това стига да не бъдете обсебени от идеята до такава степен, че да загубите гъвкавост и да откажете да възприемете фактите и мнението на другите хора. Пазете се от нервни избухвания.
Ако имате брачен партньор, оставете нуждите си настрана и се фокусирайте върху него. Ако имате бизнеспартньор или си имате работа с голяма група хора, обърнете им внимание.
Ако нямате брак, годината предразполага към създаване на бързи бракове. Затова внимавайте, защото също така могат до последват и бързи разводи. Склонни ще сте към отворени, неангажиращи връзки, за да запазите вашата независимост.
Благоприятност за образованието. Вие сте умни, възпитани, морални.
Предстоят ви чести пътувания и контакти в страната и чужбина.
В здравословен план годината е благоприятна.