ДЕВА

23.08 - 22.09

"Разсъждавам, значи съществувам."
През тази година силата ви ще е в общуването. Ще търсите забавленията, ще размишлявате, ще се увличате от романтиката. В любовта ще търсите някой, който да ви завладее умствено. Имате шанс за сериозна връзка. Партньорът ви може да бъде по-възрастен или зрял, да заема висок пост. Семейството и дома ще играят първостепенна роля в живота ви. Ще бъдете завладяни от любов и изкуства. Ще очаровате с присъствието си, ще се разбирате с всички с лекота и ще се наслаждавате на живота максимално. Другите постоянно ще ви се възхищават и ще ви канят навсякъде.
Бъдете умерени, не надценявайте възможностите си. Уважавайте обществените порядки, властимащите. Пазете се от спекулации и хазарт.
Можете да разчитате на важни работни срещи, както и на срещи с интересни личности.
С малки усилия можете да сбъднете желанието си да бъдете всепризнати. Имате вродена способностт да бъдете лидери. Хората ще ви подпомагат и вие ще процъфтявате в публичното пространство. Възможно е да се сдобиете с успех, известност и дори слава.
В любовта бъдете предпазливи. Не обръщайте приятелството в любов и обратното. Създайте баланс между приятели и семейство. Може да изпаднете в конфликтни ситуации. Запазете вътрешното си равновесие. Бъдете по-решителни, когато трябва да вземете важни решения.
Възможни промени и кризи в професионално и материално положение.