КОЗИРОГ

21.12 - 19.01

"Упоритостта води бавно, но сигурно към успех."
В кариерата си се нуждаете от разнообразие, интелектуален стимул и възможност да удовлетворите любознателността си. За вас е добре да се занимавате с писане, както и със всякакви форми на комуникация. Имате необичайно чувство за организираност и способност да оказвате въздействие върху другите.
Отнасяте се сериозно дори към веселата страна на нещата и не е лесно за вас да почувствате лекота и ведрина. Трудно ви е и с флиртуването. Чувствате се по-комфортно, когато срещате хора, които са по-възрастни или по-сериозни. Може да се впуснете в тайна връзка или да изживеете несподелена любов. Възможен е брак по сметка.
Приятелствата тази година ще претърпят известна промяна. Ще редуцирате познанствата си. Някои от вашите приятели са непостоянни и не може кой знае колко да се разчита на тях.
Възможно е да имате некриятности и конфликти с властни, високопоставени хора. Възможни проблеми с властите. Тук идва на помощ вашата вродена дипломатичност, търпение и дисциплина, за да излезете благоприятно от ситуация.
Годината е добра за хората на изкуството. Смело приемете предизвикателството на Сатурн и внесете ред в творческия си живот. Финансова стабилност за хората, които се занимават със спорт, изкуство, занаяти, мода, увеселителни заведения. Печалби и загуби от спекулативни сделки и хазарт.