ЛЪВ

23.07 - 22.08

"Искам и трябва да успея."
Годината ви ще бъде динамична, ще бъдете пълни с енергия, ще въодушевявате всички около себе си. Имате способност да задвижвате нещата, защото знаете какво искате и как да го постигнете. Ще се стремите бързо и независимо от цената да получавате, това към което сте се устремили. Ще сте склонни да търсите надмощие, но ако срещнете пречки ентусиазмът ви може да се изпари. В любовта сте импулсивни, искрени и щедри, особено когато сте ценени, харесвани, желани. Ако не срещнете необходимото разбиране има тенденция да влизате в разправии и да стигнете и до раздели. Бъдете сдържани.
Имате шанс за добри пари при правилно управление на финансите и разумни икономии. Бавни, но стабилни печалби. Възможни са доходи, недвижима собственост или други придобвки чрез брак. Пари могат да дойдат и от финансови операции, изкуство, търговия.
Годината е благоприятна за образованието и изучаване на чужди езици. Също така за чести пътувания на къси разстояния. Благоприятно за чужбина. Ще ви вълнуват темите за справедливостта, философия, религия. Упорито ще защитавате идеите си. Удовлетворение от промени, пътувания, авантюри. Увеличаване на доходите.
Ще работите задълбочено и сериозно по амбициозни проекти, свързани с новостите на времето.
Благоприятни промени в дома, по-голяма сигурност за семейството, сплотяване. Приятелският ви кръг ще бъде ограничен, малко на брой, но верни и добри приятели.
Ако нямате домашен любимец, годината е подходяща да си вземете.
Хранете се здравословно, за да нямате проблеми с храносмилателната система. Избягвайте алкохола и опиатите. Критични ситуации в резултат на раздразнителност, импулсивност.