ОВЕН

21.03 -20.04

"Няма нищо друго, освен целта."
Бракът и другите партньорства са с огромна важност за вас, въпреки че може и да се чувствате нерешителни в сферата на връзките. Възможно е да отложите обвързването, тъй като се страхувате да не бъдете ограничени. Когато намерите смелост за това, подходящият партньор за вас е активна, многостранна личност, с когото няма да скучаете.
Приемането на предизвикателството за създаване на връзка или равностоен бизнес партньор е във ваша полза. Сътрудничеството ускорява вашия успех. Фокусирането върху лични или егоизтични цели ви забавя. Избягвайте конфликтите с брачния партньор, със съдружници.
Каквато и да е кариерата ви (или обществената ви дейност), вие успявате, защото си решавате домашните и обръщате внимание на детайлите. Работите усилено и хората разчитат на вас. В бизнеса сте търсени. Въпреки това може да чувствате, че не получавате заслуженото признание.
Ще имате влечение към наука, литература, изкуство. Благоприятна година за образование. Повишена активност, сръчност. Желания за нови контакти и пътувания. Ще бъдете убедителни пред публика, успех в писателската дейност.
Големи амбиции за материални придобивки. Възможни печалби, свързани с риск, изобретателност, авантюра, комбинативност, бавни, с повече усилие и упорит труд. Бъдете предпазливи във всички действия с пари и имоти. Редуване на печалби и загуби. Добре е за вас да работите от дома си.
Възможна промяна на местоживеенето.
Домът и семейството са от първостепенна важност. Хармония в отношенията с близките. Ще имате склонност да се влияете от другите, да се вживявате в техните проблеми, което не е във ваша полза. Желание домът да бъде уютен и красив. Възможни печалби от недвижими имоти. Наследства.