РАК

22.06 - 22.07

"Чувствам и разбирам всичко и всички, но мен никой не ме разбира."
Тази година ще бъде динамична за вас. Ще търсите удоволствието в любовта, романтиката, децата, хазарта и всяка дейност, свързана с изкуството и творчеството.
Колкото повече разширявате границите на живота си и търсите свежи изживявания, толкова по-щастливи ще бъдете. Имате възможност за изучаване на религии и философии. Ще имате възможност да се занимавате с няколко неща едновременно. Тенденция за добро образование и реализация чрез мисъл и сръчност във всяка област на живота. Често ще пътувате на кратки и дълги разстояния. Благоприятни са пътуванията по вода.
Вие сте страстни и лесно раними. Опитвате се да криете дълбочината на емоциите си, поради страх да не бъдете изоставени. Годината е подходяща за романтични връзки. Партньорът ви е предан и верен. Ако ви предстои брак, той трябва да бъде по любов, с искрен честен партньор. Ще бъдете обградени с малко, но верни приятели, на които може да разчитате винаги.
Ще бъдете много грижовни към децата си, с готовност по всяко време да ги обгрижвате. Не ги обсебвайте прекалено, оставете ги да бъдат самостоятелни.
Имате независими, нетрадиционни, модерни, дори странни идеи. С упоритост може да завоювате върхове. Ще имате доста предизвикателства за самоутвърждаване. Обмислете всяка възможност за реализация. Ще се стремите към частно упражняваните професии. Възможност за заемане на отговорен пост. Бъдете внимателни и предпазливи, не допускайте грешки. Също така е възможно и пътуване по работа в чужбина.
Ще печелите лесно, но и ще харчите много. Бъдете пестеливи, не харчете всичко придобито.Възможни материални придобивки от брак или наследство. Пазете се от високопоставени или възрастни хора, които не са особено добронамерени.