СКОРПИОН

23.10 - 21.11

"По пътя към победата всичко е позволено."
Творческото изразяване лесно ви се отдава и вие привличате такова внимание, каквото малко хора могат. Знаете какво искате и сте мотивирани да го получите. Вие обаче сте склонни да вземате надмощие и да притискате хората със силата на характера си. За да израснете истински, трябва да си сътрудничите с другите и да разширите кръгозора си. Една чудесна стъпка, която може да направите, е да се заемете с обществена кауза.
Тъй като постоянно се притеснявате за вашата сигурност - емоционална и материална, ще направите всичко възможно, за да постигнете каквото желаете. Твърди и непреклонни, ще подхождате към промените предпазливо. Щом разберете, че промяната е неизбежна, впрягате всички сили и действате. На вас може да се разчита, вие сте приятни, очарователни, топли, предани, но прекалявате малко с чувството си за собственост.
Тази година финансово ще бъде добра за вас. Възможност да бъдете подпомогнати от родители и семейство. Може да се обогатите чрез земята и нейните богатства, както и чрез покупко-продажба на недвижима собственост.
Добра година за всички скорпиони, чийто труд е свързан с реда, законността, държавността. Също така и за работа в чужбина.
Пътуванията ви ще бъдат свързани с дом, фамилия, земя, собственост.
Вие цените свободата си и затова идеалният любим човек за вас е този, който ви подкрепя и не ви ограничава. Имате благородни идеали и ще бъдете привлечени от силно ангажирани хора. Ще ви заинтригуват хора, които имат среда, съвсем различна от вашата. Тенденция за любовни връзки в работната среда.
Вие обичате животните, вземете си домашен любимец.