СТРЕЛЕЦ

22.11 - 20.12

"Не ме ограничавайте!"
Вътрешното ви умиротворение ще върви ръка за ръка с професионалните успехи. Отдавате се изцяло щом веднъж намерите подходящата за вас професия. Не е изненадващо, че личният ви живот може да пострада. Добрата новина е, че ако обичате това, което правите, не ви пука за останалото.
В любовта ще сте склонни да бъдете предпазливи и резервирани. Възможно е да се влюбите тайно и да не посмеете да изразите чувствата си. Ще обмисляте подробно ползите и вредите от всяка връзка. Бракът може да бъде добър, ако живеете самостоятелно, изолирани от роднини. Разведените имат шанс за втори брак.
Ще се стремите към благополучие чрез упорит труд, предвидливост и икономии. Големите печалби ще ви убягват, но ще имате достатъчно финанси, за да се чувствате спокойни. Ще се отдадете на интелектуални занимания, търговия, дребни работи.
Печалбите ви са свързани с контакти, наука, писане, пътуване. Възможна е помощ от братя и сестри, близки. Ще изразходвате средства за образование, усъвършенстване.
Имате импулсивен, подвижен, изобретателен ум. Словото ви е остро, критично и понякога сакрастично. Не влизайте в спорове и разправии с роднини, колеги, съседи.
Тази година е подходяща за ваш собствен дом, преместване от жилището на родителите. Успешно ще се устроите другаде в страната или в чужбина.