ТЕЛЕЦ

21.04 - 20.05

"Да имам, да се наслаждавам."
Общителни, неспокойни и дръзки, ще търсите по-вълнуващ живот, ще общувате с хора от най-различни среди, ще искате да пътувате, ще ви вълнуват всякакви философски системи (религиозни, професионални). Ще сте щастливи и весели, ще имате много приятели и ще сте независими. Когато ви се отварят възможности, не се колебайте да ги използвате.
Ще обмисляте бавно, подробно и търпеливо всичко, преди да вземете решение. Ако не се отдадете на чувствата си, ще бъдете в състояние да постигнете много в интелектуален план. Успех чрез писане, комуникация, изкуство. Възможен е и малък успех в хазарт, спекулации. Имате добър шанс за печелене на пари, свързани с новости, с нови технологии. Бъдете предпазливи в сделки с имоти и пари. Бъдете пестеливи и по-малко доверчиви.
Активен любовен живот, удоволствия, забавления. Ще бъдете привлечени предимно от физическите качества на партньора. Възможни успехи в любовта, щастлив брак, добро приятелство, плодовитост, успехи във финансовата дейност. Възможен е прибързан брак или брак с по-млад партньор, който ще бъде краткотраен. Пазете се от ревност, инат и желание за отмъщение.
Съществена за вас ще е семейната среда, родът, близките. Ще се грижите с удоволствие за дом, деца и родители. Тенденция за преместване, смяна на жилището.