figure-3-zo

Мото: Дарител на радост
Положителни качества: Въображение, вдъхновение, емоционалност, творчески талант, дар слово, дар на прозорливост, художествен вкус, успех в себеизразяването, оптимизъм, любов към живота, жизнерадост.
Отрицателни качества: капризност, тирания, екстравагантност, ексцесии, клюки, егоцентричност, приказливост, липса на целеустременост, разточителство, неспособност да се доведат нещата до край, бърза смяна на настроението, неспособност за прощаване.

Цветове: розово, рубин, кехлибар, червеникаво кафяво, кърваво червено.
Космически принцип
Три в номерологията, Божие дете, вечно младо, постоянно обновяващо се, надарено с огъня на ентусиазма, надарено с магическата сила на словото, превръщащо невъзможното във възможно, извеждащо на бял свят това, което никога досега не се е случвало.
Вижда с вътрешното си око - изрича думата и мечтата се превръща в реалност. Надарена с небесен огън, дете на безкрайните Баща и Майка, Тройката в нумерологията е „избраната“ и притежава даровете на Небесното Царство тук, на земята. Нейните усилия се възнаграждават с красота, когато се осмели да говори за своето вътрешно виждане и чувство и отговори на радостта от живота, която винаги кипи в нея. Тя никога не е истински практична и зависи от други числа, за да улови пророчеството, което си представя, и да му придаде форма.
Възможности
Три в номерологията се проявява от най-добрата страна, когато намери начин да изрази силното си вътрешно желание да създава и дарява красота. Тясна или ограничена сфера на дейност, която задушава използването на въображението или изисква постоянни усилия, може да лиши Тройка от радостта от живота. Да заглушиш мечта означава да убиеш самия дух на това радостно, щастливо, весело и доверчиво число.
Тройката обича мащаба. През пространството и времето, през всички междинни етапи тя вижда какъв ще бъде крайният резултат. Понякога изглежда, че живее живот на мегаломания, но желанието й да внесе красота, чувства и емоция в своите начинания е от доста практическа стойност.
Човек с Тройка има жив ум, учи се лесно и бързо и може да бъде интелигентен бизнесмен. Понякога, под натиска на желанието за постигане на целта, той дори може да бъде много практичен; по принцип той е в състояние да изпълни всичките си планове. Тройката иска само най-доброто от живота и е готова да даде всичко за него. Но при липса на творческа работа тя няма да има щастието, за което мечтае. Ако тя трябва да живее под строги правила и рутина, тогава трябва да изучава нещо, което развива въображението или изисква дарбата на красноречието. Това ще й достави лично удовлетворение и ще увеличи мащаба на нейните постижения.
Три в номерологията е щастливо число. Тя естествено привлича парите. Тройките са надарени с таланти и умения, които им позволяват да постигнат това, което искат, без особени затруднения. Тя не е трудолюбива, а творец. Нейните ентусиазирани изказвания за това, което прави и какво иска да прави, вдъхновяват другите да й помогнат и да участват в нейните планове.
Тройката намира широко поле за изразяване и успешно прилагане на своя специален, даден от Бога дар - творческо въображение - както в кухнята и в месарницата, така и в музикалното студио, ателието на художника, декоратора и дизайнерския салон, на масата на писателя и в лабораторията на изобретателя.
Наклонности и таланти
На Тройката се дава възможност да се докаже във всички видове дейности, свързани със занаятчийството и изкуството. В сферата на забавлението - професията на актьор, музикант, певец. Можете да успеете в илюстрацията и дизайна. Пишете научна фантастика и фентъзи - книги за нещо нереално, но засягащо емоциите както на младите, така и на възрастните хора. Благоприятна възможност да се реализират дава на Тройките жаждата на част от човечеството за лукс и екстравагантни неща.
Публичното говорене, един от изключителните таланти на Тройката, отваря много врати за успех и финансово благополучие: тя се отличава като лектор, коментатор, продавач, публицист, учител и консултант.
Други области: акции и облигации, инвестиции, недвижими имоти (особено когато е необходимо разработване на дизайн); бизнес, свързан с играчки, мода, развлечения, пътувания; всички видове търговско изкуство.
Магазини за подаръци, магазини за дрехи и козметика, салони за красота, библиотеки, ресторанти, детски градини, старчески домове - всичко това често представлява интерес за хората с това число.
Тройката в номерологията е надарена с необичаен дар на пророчество. Притежавайки вътрешна чувствителност и интуиция, тя често предвижда събития. Предчувствията, освен ако не са оцветени със страх или лични предразсъдъци, ръководят и защитават Тройката. Тя често има естествена способност да бъде медиум или ясновидец. Тя често се озовава в религията, където чувството за духовно се съчетава с дарбата на красноречието и вдъхновението.
Ако на Тройките липсват възможности или финансов успех, те трябва да преодолеят лошия нрав, критиката или силната неприязън, да се върнат към естественото си весело състояние и да се доверят на собствената си способност да привличат това, което искат чрез естествения си дар на въображение.
Тройката често намира благоприятна възможност да се реализира в армията и флота.
Човешките отношения
Да бъдеш популярен, да бъдеш обичан и да обичаш е много важно за човек с това число. Без любов, възхищение и приятелство, особено от противоположния пол, има малка полза и не може да живее емоционално балансиран живот. Тя е способна на силна любов, обич и дълбока вярност в любовта и семейния живот - понякога дори за дълго време, жертвайки се в името на партньор. По правило в даден момент от живота си тя трябва да премине през нещо подобно в името на тези, които обича и има доверие - приятели, роднини, братя и сестри, съпруг или съпруга.
Животът на всяка Тройка е богат на интересни преживявания и е свързан с толкова много необичайни и емоционални събития, че човек може да напише цял роман за него с вечен любовен триъгълник. Интензивността на емоциите непрекъснато се подкрепя от много интереси, почитатели и любовни истории. Важна роля тук играе стремежът на Тройката към популярност, желанието да бъде обект на възхищение, осъзнаване на собствения чар, красота и привлекателност, съчетани с голямо самочувствие.
Една ентусиазирана Тройка, надарена с много таланти и преливаща от радостта от живота, следва изцяло собствените си интереси - често пренебрегвайки интересите на другите. Най-важното за нея е какво мисли, чувства и желае самата тя. Тъй като Тройката в номерологията е много приказлива и никога не й липсват теми за разговор, на по-сериозните хора тя може да изглежда егоистична и егоцентрична, без да обръща внимание на другите. Когато живее само за удобство, лукс, удоволствие и задоволяване на социалните си амбиции, без да използва конструктивно собствените си творчески таланти, тя може да потъне много дълбоко в егоистични мисли за себе си и своите интереси.
Тройката е много чувствителна към това, което се казва за нея. Критиката, отправена към нея, може да промени целия й живот. Тя може да каже много малко в отговор, но завинаги ще помни критиката и няма да прости. На децата Тройки не трябва да се казва за техните слабости, неприятни черти или недостатъци. Те трябва да бъдат насърчавани, развивани и упражнявани във въображението си.
Прекомерната приказливост на Тройката може да доведе до загуба на приятели и благоприятни възможности. Тя винаги трябва да помни, че притежава дарбата на думите, и да превръща всяка своя дума в средство за постигане на успех. В случай на негодувание, човек трябва да млъкне, да мълчи, да се оттегли и да се отдалечи от човека или ситуацията, причинила болката - и едва вкусил самотата, да се върне отново в света и да заеме мястото им с по-нататъшни творчески стремежи.
Тройката лесно се влияе от околната среда. Харесва красиви неща, хубави дрехи и сладки аксесоари. Дори мъжете-тройки обичат ярките неща в дрехите и в живота. Тройката може да бъде гостоприемна домакиня, дори когато е в беда. Каквито и да са недостатъците на Тройката, те лесно се прощават, тъй като нейната естествена привлекателност, вътрешна красота и интензивен интерес правят живота на този свят по-радостен.