Фабрика
очаква те важна промяна в живота. Ако фабриката работи - очаква те благополучие. Ако не работи - ще се разочароваш от нещо.

Файтон
грижи и безпаричие. Возиш ли се във файтон - ще имаш безгрижен живот за известно време.

Факла
видиш ли или носиш факла - очаква те отговорна и трудна работа. - ако в съня си държиш запалена факла, прът или нещо подобно - добър знак е за победа над враговете и успех в любовта. - ако видиш как друг държи запалена факла - ще бъдат разкрити престъпните ти деяния. - ако видиш насън как на публично място носиш запалена факла - хубаво предзнаменование за успешно приключване на твоите начинания, щастие и уважение.

Фалит
фалираш ли насън или някой ако банкрутира - ще забогатееш.

Фар
запален фар - на верен път в живота си, можеш да рискуваш и ще спечелиш. Ако фарът е разрушен или не свети - чака те упорита и тежка работа.

Фасул
чистиш или белиш фасул - неприятности. Ядеш или готвиш фасул - среща с приятели.

Фенер
пази се от двуличие и измама.

Ферма
успех и голямо изобилие, трайна победа.

Фес
стар фес - бедност. Нов фес - тъга.

Фестивал
Ако сънувате, че сте на фестивал, е символ на студеното ви пренебрежение към реалността и по-отговорното ви отношение към живота. Ще сте зависими от тези около вас, макар че никога не сте го искали.

Фея
Ако видите фея в съня си, означава че сте в търсене на помощ или съвет за разрешаване на проблем или за някакво решение, но не искате да си признаете че имате нужда от помощ. Ако феята е лоша, това означава че аспект от личността ви трябва да бъде освободен. Феята също така е символ на душата и на женското начало.

Фитил
запалваш ли фитил - заплашва те голяма загуба.

Фламинго
Да видите фламинго в съня си, представлява вашето умение да работите в колектив и да общувате с другите. Също е символ на нови изживявания и срещи. Друго значение на символа обаче може да ви предупреждава че обръщате твърде много внимание на външния си вид.

Фрак
облечен ли си във фрак - ще присъстваш на много важно и изискано парти.

Фризьор
неприятни новини, измислици, които не трябва да те впечатляват. Ти ако си фризьор - хубави промени в живота.

Фъшкия
ако пипнеш, събираш или видиш животински фъшкии - знак за голямо благополучие и богатство.