1

НОВОЛУНИЕ

ПОДСТРИГВАНЕ:

Всички промени в дължината и формата на косата трябва да се отложат. Подстригването на новолуние може да доведе до намаляване на продължителността на живота на човек - пропорционално на дължината на подстригването.

БОЯДИСВАНЕ:

Можете да боядисате косата си с естествени бои, тогава е гарантирана благоприятна връзка с другите. Това важи особено за комуникацията с колеги по време на работа.

КАКВО ДА ПРАВИМ:

По- добре е да сплетете косата си на този ден. Това ще помогне да защитите енергийното си поле от всякакви негативни влияния. Първият ден от лунния календар се характеризира с намалена ефективност, липса на необходимата сила на волята и внимание. Това състояние на нещата се обяснява с факта, че има своеобразна „настройка“ на човешкото тяло към вълната на световното енергийно поле. Този ден трябва да е спокоен, по-добре е да не планирате важни събития. Идеалното занимание е да останете насаме със себе си, за да избегнете безпокойство и преумора. Можете да четете философска литература, да помислите малко за света около вас. Трябва да изключите интензивната физическа активност, да се наспите добре. В такъв ден настъпва натрупването на вътрешните сили на човек. Отличен вариант за релакс в първия ден от лунния календар е излизането сред природата. Можете просто да се разходите в парка или алеята. Ако времето позволява, свалете шапката си. Ако падне топъл дъжд, добре е да вдигнете глава и да вземете такъв енергичен душ. Също така си струва да си направите топла баня у дома, не забравяйте да добавите етерични масла или морска сол. Това ще направи възможно бързото и ефективно възстановяване на загубената сила.