15

ШЕСТНАДЕСЕТИ ЛУНЕН ДЕН

ПОДСТРИГВАНЕ:

Процедурите, свързани с промяна на формата и дължината на косата, могат да причинят неправилно функциониране на сърдечно-съдовата и ендокринната системи.

БОЯДИСВАНЕ:

Оцветяването в по-тъмни нюанси ще помогне да се мобилизират вътрешните ресурси на тялото и да се стабилизира общото състояние.

КАКВО ДА ПРАВИМ:

Най-добрият вариант е да съберете косата си на кок, за да не се разсейвате от странични явления и да усетите единството с природата. Всички сили на 16-ти лунен ден трябва да бъдат насочени към организацията на почивката. Не бива да бъдете твърде активни и да се стремите да вършите всички неща наведнъж. Най-добре е да се успокоите и да се върнете към премерен ритъм на живот. Шестнадесетият лунен ден е придружен от благоприятни, еднородни входящи потоци на космическа енергия. Няма да има стресови ситуации или желание да се проявят отрицателни черти на характера. Депресивно състояние може да се формира само ако всички предходни дни човек се е държал пасивно, без да полага усилия за решаване на натрупаните проблеми или просто е мълчал в ситуации, които са изисквали незабавна намеса. Тогава натрупаните нерешени проблеми могат да направят този лунен ден непоносимо болезнен, невероятно скучен. Във всеки случай трябва да се настроите на положителна работа с потоците енергия, което определено ще помогне за правилната прическа.