20

ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИ ЛУНЕН ДЕН

ПОДСТРИГВАНЕ:

На 21-ви лунен ден подстригването ще помогне за възстановяване на здравето, но денталните процедури не се препоръчват в този ден. Също така посещението на фризьор ще помогне да се отървете от материални проблеми. Луната намалява, така че косата ще расте отново бавно.

БОЯДИСВАНЕ:

Колкото по-светъл е избраният нюанс на косата, толкова по-приятни и светли ще бъдат хората, които оформят околната среда.

КАКВО ДА ПРАВИМ:

Трябва внимателно да оформите косата си, да я фиксирате с фиби, невидими фиби и всякакви фиби от метал. Това ще помогне за привличането на положителната енергия на космоса, активиране на творчеството и вдъхновението. На двадесет и първия лунен ден е възможно изпълнението на желания, възникнали спонтанно. Колкото по-неочаквани са действията, толкова по-благоприятен е резултатът. Уникални идеи буквално се носят във въздуха, просто трябва да ги реализирате. Общуването ще бъде плодотворно и ще донесе много положителни емоции. Днес всеки е изпълнен с желание да постигне хармония, да почувства единството си със света около себе си. Любовта и приятелството процъфтяват, имате желание да напълните света с вашето щастие. Това е чудесно време да се отървете от лошите навици. Коса, подстригана в 21 лунен ден, ще помогне за това.