21

ДВАДЕСЕТ И ВТОРИ ЛУНЕН ДЕН

ПОДСТРИГВАНЕ:

Посетителите на фризьорски салони и козметични салони на 22-ия лунен ден имат шанс да повишат своя авторитет и да подобрят дихателната и отделителната система на тялото. Красива прическа, направена в този ден, ще продължи дълго време, защото Луната намалява през този период.

БОЯДИСВАНЕ:

За да привлечете входящи финансови потоци, можете да боядисате косата си в естествени цветове. Използвайте само багрила от естествен произход!

КАКВО ДА ПРАВИМ:

Стилизирането трябва да бъде възможно най-естествено и в съответствие с традициите, тогава ще бъде възможно да се запазят невидимите нишки, които свързват човек с околната среда. Препоръчва се гребенът да се използва на двадесет и втория лунен ден възможно най-често - поне три пъти.Такива прости техники ще дадат възможност за придобиване на уникални философски знания. Удивителни в своята простота, интелектуалните преценки могат значително да повлияят на живота на всеки човек, променяйки отношението му към другите и към себе си. В такъв ден е много изкушаващо да тръгнете на път. Пътуването може да бъде както далечно, така и близко, най-важното е ползите, които то ще донесе за духовното състояние на пътешественика. Можете просто да мечтаете, представяйки си най-удивителните места в света, тогава ще стане ясно какво е наистина важно в този живот. Един от най-благоприятните периоди за творчески изследвания. Много книги, песни и стихотворения са написани на 22-ия ден от лунния календар.