22

ДВАДЕСЕТ И ТРЕТИ ЛУНЕН ДЕН

ПОДСТРИГВАНЕ:

По-добре е да заобиколите фризьорския салон, тъй като подстригването може значително да навреди и да доведе до различни проблеми. Намаляващата луна забавя растежа на подстриганата коса на 23 лунен ден.

БОЯДИСВАНЕ:

Косата може да се боядисва с всякакъв естествен състав, но винаги с участието на някой ваш близък - това ще осигури много положителни емоции.

КАКВО ДА ПРАВИМ:

Най-добрият начин да се почувствате щастливи е да навиете косата си. Формата на прическата няма значение: това може да са леки вълни или еластични къдрици, къдравият "предавател" при всички случаи ще привлече полезната енергия на пространството. Съдържанието на двадесет и третия лунен ден винаги е непредсказуемо: човек може да препуска от едно нещо към друго и в крайна сметка да прави съвсем друго нещо. Трудно е да се предскаже какви резултати ще бъдат обобщени вечерта, тъй като настроението е дори по-променливо от вятъра навън. Чудесно време за творчество, вдъхновението ще продължи цял ден и енергията ще бъде преливаща. В същото време неконтролируемите емоции и прекомерната проява на идентичност и оригиналност могат да доведат до катастрофа с универсални размери. Именно в такива дни най-често се случват недоразумения между влюбени, уволнения от работа и радикална промяна в начина на живот. В такава ситуация способността да контролирате емоциите и чувствата няма да навреди. Не трябва да се увличате с алкохол, наркотици и други лоши навици. Също така си струва да се въздържате от екстремни дейности. За да потиснете моментално възникващите прояви на агресия, трябва да осигурите правилната грижа за на косата сутрин. Трябва да я измиете,изсушите и да направите стилна, придаваща естествена форма прическа. Не е необходима силна фиксация: ще бъде по-добре да оформите косата само със сешоар.