25

ДВАДЕСЕТ И ШЕСТИ ЛУНЕН ДЕН

ПОДСТРИГВАНЕ:

Фризьорските салони на 26-ия лунен ден трябва да се избягват, тъй като всякакви интервенции ще доведат до наранявания и депресивни състояния. Намаляващата луна значително ще забави растежа на косата.

БОЯДИСВАНЕ:

Използването на естествени багрила и боядисване в цветове, близки до естествените, ще спомогне за повишаване на вашия собствен чар и общителност.

КАКВО ДА ПРАВИМ:

Денят е доста труден, характеризиращ се с дисбалансирано емоционално състояние. Най-добре е леко срешете косата си, тогава ще можете да осигурите интензивно взаимодействие с всички източници на положителна енергия. Трябва да се внимава, защото повишеният фон на тревожност и прекомерна агресия може да причини много конфликти и дори раздяла с близките. По принцип трябва да се опитате да прекарате двадесет и шестия лунен ден спокойно, без да започнете нов бизнес и в никакъв случай да не злоупотребявате с алкохол и наркотици. Жаждата за лоши навици почти сигурно ще се наблюдава, тъй като вътрешното състояние на дискомфорт ще изисква заглушаване на всички негативни емоции.