28

ДВАДЕСЕТ И ДЕВЕТИ ЛУНЕН ДЕН

ПОДСТРИГВАНЕ:

Ако сега подстрижете косата си, можете да придобиете невероятно самочувствие. Ако планирате грандиозни промени в живота, трябва да направите възможно най-късата прическа. Луната намалява, така че косата след подстригването ще расте много бавно, запазвайки дадената форма за дълго време.

БОЯДИСВАНЕ:

Ако боядисате косата си на 29-ия ден от лунния календар, в следващия лунен цикъл могат да се появят сериозни проблеми с финансите и в отношенията с другите.

КАКВО ДА ПРАВИМ:

Можете да играете малко с косата си, за да я оптимизирате за положителната енергия на природата днес и в следващите дни. Двадесет и деветият лунен ден е добър за решаване на бизнес проблеми, анализиране на различни начини за придобиване на печалба.Точно сега трябва внимателно да претеглите състоянието на текущите дела, така че всичко да върви като по часовник следващия месец. Дейността става по-активна и ползотворна, всички проблеми се разрешават лесно и е възможно да се овладее най-скучната рутинна работа. На интуитивно ниво ще имате желание да завършите всички започнати неща и това не е случайно - лунният месец приключва. Можете да обобщите и оцените постигнатите резултати. Импулсивната енергия се трансформира в творческа енергия, всякакви прояви на емоционална нестабилност отпадат.